Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinin yükseklerine TeknoVinç güvencesi
Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinin yükseklerine TeknoVinç güvencesi

Tahincioğlu tarafından Emlak Konut güvencesiyle İstanbul Anadolu yakasının en prestijli bölgelerinden biri olan Küçükyalı’da 68 bin 785 metrekare arsa üzerinde inşaatı devam eden Nidapark Küçükyalı projesinde toplam 15 adet Potain kule vinç ve 14 adet Stros personel ve malzeme asansörü hizmet verecek. Projede halihazırda 9 adet kule vinç ve 1 adet asansör hizmete alındı.

Potain marka kule vinç ve Stros marka dış cephe personel ve malzeme asansörlerinin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini 30 yılı aşkın süredir yürütmekte olan TeknoVinç, projede 6 farklı kule vinç modeli ile yer alıyor. 6 ton, 8 ton ve 10 ton farklı kaldırma kapasitelerine sahip kule vinçlerin, çeşitli yükseklikte inşaat alanlarının bulunması sebebiyle projenin ihtiyaçlarına cevap verecek şeklide planlandığı belirtiliyor. Projede 10 adet tek kabinli, 4 adet çift kabinli Stros inşaat asansörü de hizmet verecek.

2020 yılında teslimlerine başlanması planlanan proje, 10 konut bloğu ve 4 ofis kulesi ile ticari ünitelerin yer aldığı geniş alışveriş caddesinin yanı sıra, okul, meydan ve park alanlarından oluşuyor. Projede toplam 1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkân yer alıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina