Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Tekno Asfalt’ın ürettiği bitüm emülsiyon plenti Panama’da kullanılacak
Tekno Asfalt’ın ürettiği bitüm emülsiyon plenti Panama’da kullanılacak

Benninghoven marka Asfalt Plentlerinin Türkiye’deki çözüm ortağı olan Tekno Asfalt, tam otomatik ve elektrikli olma özelliği taşıyan bitüm emülsiyon plentinin üretimini tamamladı. Şirketin Ankara Kahramankazan’da kurulan yeni fabrikasında üretilen “Bitüm Emülsiyon Plenti”, ilk olarak Panama’nın en önemli yol projesinde kullanılacak.

Girilen reçete çerçevesinde, tek tuşla otomatik olarak üretim yapabilme olanağı sağlayan 10 ton/saat kapasiteli emülsiyon plentinin, PH metre sayesinde daha kaliteli emülsiyon üretimi imkanı sunduğu ve hata payını minimuma indirdiği de firma tarafından yapılan açıklamada belirtiliyor. Asit, emülgatör ve su tanklarının sisteme entegre olarak çalıştığı Bitüm Emülsyon Plenti, yerli yazılım ile kontrol ediliyor ve çözelti istenilen değere ulaştığı anda emülsiyon üretimini otomatik olarak başlatıyor. Üretilen emülsiyonun ise başta sathi kaplama uygulamalarında ve bitümlü sıcak karışım asfalt uygulamalarında olmak üzere; zemin stabilizasyonu, astar tabakaları, yüzey çatlaklarının kapatılması gibi alanlarda kullanıldığı ve yapışma kabiliyeti sayesinde yol projelerinde zaman ve enerji tasarrufu sağladığı ifade ediliyor.

Tüm birimlerin tek bir konteyner içerisinde olduğu ve bu sayede nakliyesinin de kolay yapıldığı belirtilen plentin kurulumu ise Tekno Asfalt yetkilileri tarafından Panama’da yapılacak.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina