Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Temsa İş Makinaları, İtalyan DIECI markası ile İran pazarına girdi
Temsa İş Makinaları, İtalyan DIECI markası ile İran pazarına girdi

Temsa İş Makinaları, 2010 yılından bu yana Türkiye distribütörlüğünü yaptığı dünyanın önde gelen teleskopik yükleyici üreticilerinden İtalyan Dieci markasıyla İran pazarı için de distribütörlük anlaşması imzaladı.

Temsilciliğini yaptığı markaların satış, satış sonrası servis hizmetleri, kiralama ve ikinci el satış hizmetleri ile genel inşaat, madencilik, endüstriyel, tarım, sanayi ve enerji gibi çeşitli alanlardaki müşterilerinin farklılaşan ihtiyaçlarına cevap veren Temsa İş Makinaları, bu yeni anlaşma ile tecrübelerini artık İran pazarı ile de paylaşacak.

Dieci, bir Sabancı Holding iştiraki olan Temsa İş Makinalarının sektördeki 30 yılı bulan tecrübesi ve yaygın yedek parça ve servis ağının avantajı ile 5 yıldır Türkiye’deki kullanıcıları ile buluşuyordu.

İlk teleskopik yükleyicisini 1983 yılında kullanıma sunan Dieci, 2011 yılında açılan 120.000 metrekare kapalı alana sahip yeni üretim tesislerinde yılda yaklaşık 4.000 adet makine üreterek 80 farklı ülkeye ihraç ediyor.

Dieci teleskopik yükleyiciler, 6 ile 25 metre arasında değişen kaldırma yüksekliği ve 2,5 tondan 21 tona kadar varabilen kaldırma kapasiteleri ile toplamda 110 farklı modelde üretiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina