Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Temsa İş Makinaları endüstriyel alandaki ürün ve hizmetlerini güçlendiriyor
Temsa İş Makinaları endüstriyel alandaki ürün ve hizmetlerini güçlendiriyor

Temsa İş Makinaları endüstriyel alandaki ürün ve hizmetlerini güçlendiriyor

Temsa İş Makinaları, hizmet verdiği endüstriyel ürünler pazarında temsilciliğini yürüttüğü Crown Depo Çözümleri, Dieci ve Komatsu forklift’in 2020 performansını değerlendirdiği, müşteri odaklı hizmet vizyonu ile 2021’e yönelik planlarını paylaştığı bir basın toplantısı düzenledi.

Pandemi sebebiyle çevrimiçi gerçekleşen toplantıda konulan Temsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Bülent Beleda, bir satış şirketinden öte bir hizmet şirketi olduklarının altını çizerek; pandeminin ekonomik etkilerinin hissedildiği bu dönemde iş ortaklarının finansal yükünü azaltmak ve çözüm sunmak için ödeme kolaylığı sunan kampanyalar düzenlediklerini, pandemi süresince kesintisiz hizmet vermek amacıyla dijital iş modellerini geliştirdiklerini ve mobil servis ağını genişlettiklerini belirtti.

Beleda şunları söyledi: “2020’de pandemi döneminde tedarik zincirinin, depolamanın ne kadar önemli ve kritik bir süreç olduğunu yaşayarak gördük. Bu süreçte tedarik zincirinin aksamaması için depo yönetiminin ve doğru ekipman kullanımının önemi ortaya çıktı. Biz uzman ekibimizle depoların fiziki ortamını ve uygulama gereksinimlerini yerinde analiz ederek iş ortaklarımıza ücretsiz danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Depolardaki uygulama gereksinimlerini ise geniş ürün yelpazemizle rahatlıkla karşılayabiliyoruz. Kampanyalarımız ve finansman desteğimiz ile ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Kullanım sırasında eğitim ve bakım desteklerimizle ürünlerimizin uzun süre, yüksek verimlilikle çalışmasını sağlıyoruz. Kısacası her ihtiyaçlarında müşterilerimizin çözüm ortağı oluyoruz.”

Depolardan tarım ve inşaata uzanan çözümler

Depo çözümlerinin güçlü ve köklü markası Crown Depo Çözümleri ile Temsa İş Makinaları iş birliği 2017 yılında başladı. Zengin ürün gamında akülü forklift, dar alan sipariş toplayıcı, istifleyici, transpalet, reach truck gibi depolarda gereksinim duyulabilecek tüm ekipmanlara sahip Crown Depo Çözümleri; teknolojinin gücünü tasarımlarına uygulayarak depolama çözümlerinde devrim yaratan yeniliklere imza atıyor.

Temsa İş Makinaları, İtalyan markası Dieci’nin ise 2010 yılından bu yana Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 1962 yılında kurulan ve Avrupa’da ilk teleskopik yükleyici üreticileri arasında yer alan Dieci ürün yelpazesiyle hem tarım hem de inşaat grubuna yönelik uygulama gereksinimlerini karşılıyor.

Türkiye’nin en uzun süreli distribütörlüğü rekorunun sahibi Komatsu iş birliğinin bir sonucu olarak sunduğu Komatsu dizel forkliftler ise Türkiye pazarında oldukça bilinen ve performansıyla ağır tonajlı uygulamalar için en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

Yenilenen Komatsu beko loderler Mayıs’ta geliyor

Bülent Beleda, Mayıs 2021’de Türkiye pazarına sunacakları yenilenen Komatsu beko loder modellerinin teknik özellikleri ve donanımının kullanıcıları memnun edeceğini belirtti.

Temsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler ve Satış Sonrası Hizmetleri mobil servis ağını genişleterek farklı lokasyonlarda bulunan tüm müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. Müşterilerin sunulan mobil servisten oldukça memnun olduklarını belirten Bülent Beleda, “Amacımız müşterilerimizin taleplerini hızlı ve kesintisiz bir şekilde karşılamak. Mobil Servis ağımızla özellikle uzak lokasyonda bulunan müşterilerimize hızlı bir şekilde ulaşabiliyoruz. Müşterilerimizin faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi ve onların en iyi çözüm ortağı olabilmek bizim önceliğimiz” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina