Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Temsa İş Makinaları, Trakya’daki gücünü yeni hizmet merkezi ile artırdı
Temsa İş Makinaları, Trakya’daki gücünü yeni hizmet merkezi ile artırdı

Türkiye iş makinaları sektörünün önde gelen markalarından Temsa İş Makinaları, Tekirdağ’da bulunan Trakya Bölgesi’nin en büyük yetkili servisi Özen Makina’nın 15 Kasım’da açılışını gerçekleştirdiği yeni servis noktası ile bölgedeki satış sonrası hizmet etkinliğini artırdı.

Yeni tesisin açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı M.Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Galip Öge, Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Özen Makine kurucuları Murat Sevinç ve Ömer Girgin, Temsa İş Makinaları müşterileri ve çalışanları katıldı. 2006 yılından bu yana Temsa İş Makinaları’nın yetkili bayisi olan Özen Makina, bu yeni lokasyonla birlikte artık bölgede 2 servis noktasıyla müşterilerine hizmet verecek.

Açılışta konuşan Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, 34 yıldır distribütörlüğünü yaptıkları Komatsu markasının Trakya bölgesindeki gücünün artmasında Özen Makina’nın rolüne vurgu yaparak şunları söyledi: “Özen Makina ile uzun yıllardır iş birliğimiz var. 11 yıldır yetkili bayimiz olarak hizmet veriyor. Komatsu’nun bütün ürün gamına yönelik olarak bakım ve onarım konularında bütünsel hizmet verebilme yetkinliğine sahip; hızlı ve etkin çözümleriyle müşterilerinin gönlünü kazanmış bir bayimiz. Özen Makina bizim Trakya bölgesindeki kalemiz. Temsa İş Makinaları adına Özen Makina ailesine tüm gayretleri ve çalışmaları için teşekkür ederim. Şimdi yepyeni bir lokasyonda, daha yüksek bir kapasiteyle müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecekler. Bunun iş sonuçlarımıza da müşteri memnuniyetine de olumlu etkileri olacağı muhakkak. Tebrik ediyor, hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Tebrikleri kabul eden Özen Makina’nın kurucuları Murat Sevinç ve Ömer Girgin de hizmetlerini daha da etkin ve efektif hale getirmek adına yeni lokasyonlarına taşındıklarını belirterek 15 Kasım itibariyle 2 servis noktasından, daha yüksek bir kapasiteyle hizmet vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina