Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Temsa İş Makinaları, yeni satış süreçleri yönetimi sistemi ile kalitesini artırıyor
Temsa İş Makinaları, yeni satış süreçleri yönetimi sistemi ile kalitesini artırıyor

Sürdürülebilir kurumsal kayıtların kalitesi artırarak müşteriye daha hızlı ve etkin dönüşler yapılmasını sağlayan SAP Cloud C4C sistemini Türkiye’de ilk kullanan şirket Temsa İş Makinaları oldu.

Sabancı Holding iştiraki Temsa İş Makinaları, satış süreçleri yönetimi uygulamasının yeniden dizayn edilmesi için en bilinen ve etkin yazılımlardan SAP’nin Bulut (Cloud) tabanlı çözümü C4C sistemine geçti. C4C’nin devreye alınması ile Temsa İş Makinaları’nın satış süreçlerini yeniden gözden geçirerek çift veri girişlerini ortadan kaldırdığı ve böylece çalışanların üzerindeki iş yükünü azaltarak satış süreçlerini daha sade ve etkin bir hale getirdiği belirtildi.

Etkin müşteri ilişkileri çözümü
Satış verilerine tek ara yüzden erişme imkânı sunmasının yanında modüller arası veri akışını da sağlayan sistemde analizler kolaylıkla yapılabiliyor ve detaylı rapor alınabiliyor. Sistemin en büyük avantajının ise operasyonel maliyetleri ortadan kaldırması olduğu vurgulanıyor. Satış süreçleri yönetimi sisteminin bir diğer hedefini, onay süreçlerindeki hiyerarşinin en aza indirilmesi ve böylece zaman kayıplarının önlenerek müşteriye daha hızlı geri dönüş yapılması oluşturuyor. Sistemin bulut tabanlı olması da iş sürekliliğini artırarak özellikle saha ekibinin bilgiye her an her yerden ulaşmasını sağlıyor. Maliyetlerde azalma, hız, bilgi ve etkinlik sağlayan bu sistem ile iyileşen satış süreçleri ise müşteriye hizmet kalitesi sunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina