Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Tırsan’ın Avrupa’daki yatırımları yeni iş birlikleriyle güçleniyor
Tırsan’ın Avrupa’daki yatırımları yeni iş birlikleriyle güçleniyor

Türkiye treyler ihracatının lider firmalarından Tırsan’ın Almanya’nın Goch şehrindeki üretim tesisi, 18 Ocak 2016 tarihinde Kreis Kleve Bölgesi Valisi Wolfgang Spreen öncülüğündeki bir heyet tarafından ziyaret edilerek olası iş birlikleri değerlendirildi. Tırsan’ın Avrupa pazarındaki faaliyetleri, 2002’de bünyesine kattığı Kässbohrer markasıyla gerçekleşiyor.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, ev sahipliği yaptığı toplantıdaki konuşmasında Almanya’nın Avrupa treyler sektöründeki lokomotif konumunu hatırlatarak “1996 yılında Almanya’ya yatırım kararı alırken seçenekler arasında İtalya ve Hollanda olmasına rağmen o dönemde Goch’daki yetkililerin destek ve motivasyonu, yatırım kararı almamızda oldukça etkili oldu.” ifadelerini kullandı.

Tüm bölgesel kuruluşlarla iş birliklerini artırmayı hedeflediklerini belirten Nuhoğlu, “Bugün dönüp baktığımız zaman Almanya’da yatırım yapma kararımızın ne kadar isabetli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Tüm Avrupa’ya yönelik ihracat operasyonumuzu Goch’dan yönetiyoruz. Ayrıca Aachen Üniversitesi ve Postdam’da yer alan Leibniz Enstitüsü ile devam eden iş birliğimize ek olarak Rhein Waal Üniversitesi ile de yeni başarılara imza atacağımıza eminim.” şeklinde devam etti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina