Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Tolga Atmaca, Universal Handlers’ın da Genel Müdürü oldu
Tolga Atmaca, Universal Handlers’ın da Genel Müdürü oldu

Kısa bir süre önce SİF İş Makinaları’nın Genel Müdürülük pozisyonuna atanan ve halen görevini yürüten Tolga Atmaca, 1 Nisan 2018 tarihi itibariyle Universal Handlers’ın da Genel Müdürü oldu.

Atama ile ilgili açıklamalarda bulunan STFA Grubu CEO’su Yetik Kadri Mert, “SİF İş Makinaları Genel Müdürlüğünü başarıyla yürüten Sayın Tolga Atmaca’nın, sektördeki uzmanlık ve deneyimiyle birlikte, üstlendiği yeni görevinde de grubumuza önemli katkılar sağlayacağına inanıyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Tolga Atmaca kimdir?
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Tolga Atmaca, çalışma hayatına 1997 yılında Polinas’ta Üretim Mühendisi olarak başladı. Ardından 1998-2002 yılları arasında Opel Türkiye’de Müşteri İlişkileri, Pazarlama ve Satış’tan sorumlu Müdür olarak çalışan Atmaca, 2002-2011 yılları arasında General Motors Merkez Doğu Avrupa ve Rusya operasyonlarında Satış ve Pazarlama Müdürlüğü ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörlüğü pozisyonlarında bulundu. 2011-2014 yılları arasında Chevrolet Türkiye Genel Müdürü, 2016’dan bugüne kadar Mahle Doğu ve Orta Asya organizasyonundan sorumlu Genel Müdür olarak çalıştı. Tolga Atmaca; Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Doğu ve Orta Avrupa ve Rusya gibi bölgelerde, otomotiv, taşıt ve yedek parça sektöründe, satış, iş geliştirme, pazarlama, satış sonrası hizmetler, marka ve strateji ve bölgesel yapılandırmalar gibi birçok alanda deneyime sahip.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina