Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - TSM GLOBAL’DEN TARIM SEKTÖRÜNE ÖZEL ÇÖZÜMLER
TSM GLOBAL’DEN TARIM SEKTÖRÜNE ÖZEL ÇÖZÜMLER

TSM GLOBAL’den tarım sektörüne özel çözümler

Yeni Seri Yanmar ve Sumitomo modelleri, Burtarım ve Growmach Fuarlarında sergilendi

Tarım sektörünün kalbinin attığı Bursa Tarım-Hayvancılık ve Antalya Growmach Fuarlarına, Yanmar ve Sumitomo markaları ile katılan TSM GLOBAL, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

200 bine varan ziyaretçi sayısı ile Türkiye’nin en büyük 5 fuarı arasında gösterilen BurTarım Fuarında Yanmar markası ile yer alan TSM GLOBAL; mini ekskavatör, mini yükleyici ve mini damperlerini sergiledi. 3-7 Ekim 2023 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar Merkezi’nde bu yıl 20.si düzenlenen fuarda ziyaretçiler, TSM Global’in son model makineleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Stantta sergilenen Yanmar V80 model mini yükleyici, açılır-kapanır kova ve forklift çatalı ile özellikle besicilerin ve çiftliklerin ihtiyaçlarına çözüm sağlıyor. Geniş kovasının yanı sıra burgu ataçmanı ile dikkat çeken ViO57-6B modeli ise teraslama, fidanlık, orman ve altyapı işleri gibi çalışmalarda tercih ediliyor.

Stantta ayrıca Yanmar’ın mini ekskavatör modelleri; SV15VT, ViO17 ve SV22 de yerini aldı. Özellikle toprak işleme çalışmalarına büyük hız kazandıran tırmık, kompaktör, tesviye kovası, riper gibi ataçmanları ile dikkat çeken bu modeller; sağlam yapıları, gelişmiş tasarımı, genişleyebilir dozer bıçağı ve dengeli çalışma özellikleriyle ziyaretçilerden tam not aldı. Fuarda ayrıca Yanmar’ın C12R-C mini damperi de sergilendi.

Antalya Growmach Fuarı’nda SUMITOMO

Etkisi Tarım sektörüne yönelik ürünleri ile dikkat çeken TSM GLOBAL, Antalya’da düzenlenen Growmach Fuarı’nda iki ayrı stantla katıldı. 10-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Anfaş Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda TSM GLOBAL, açık alanda SUMITOMO, kapalı alanda ise YANMAR marka ürünlerini müşterileri ile buluştu.

Yanmar standında V80 mini yükleyici, ViO17-1, SV22, ViO33, ViO57-6B model mini ekskavatör ve C12R-C mini damperi sergilerken; açık alandaki Sumitomo standında ise SH80BS-7 ve SH130-7 serisi makineler sergilendi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina