Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Türkiye’de 06 – 10 Mayıs 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler
Türkiye’de 06 – 10 Mayıs 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

Türkiye’de 06 – 10 Mayıs 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

6 - 10 Mayıs haftasında gerçekleşmiş, iş ve inşaat makineleri sektörü için dikkat çekici olabilecek ihaleleri derledik.

Sonuçlanan Hizmet Alımı İhaleleri

• Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmetini 485.000,00 TRY bedel ile Reisoğlu Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Karaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından  ihale edilen 24 Aylık Karaman Devlet Hastanesi ve Ermenek Devlet Hastanesi İçin Tıbbi Cihaz Bakım Onarım Hizmet Alımı işini 97.200,00 TRY bedel ile Delta-Med Mühendislik Teknik Servis ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilen Operatörsüz İş Makinesi Kiralanması işini 1.201.800,00 TRY bedel ile Antepe İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• T.C Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen 42-43-46 Demiryolu Bakım Müdürlükleri Mıntıkasında Çalıştırılmak Üzere İş Makinesi Kiralanması işini 175.056,00 TRY bedel ile Kayapınar İnşaat Mühendislik Jeoloji Sondaj Ltd.Şti. üstlendi.

• T.C Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen 44-45-47 Demiryolu Bakım Müdürlükleri Mıntıkasında Çalıştırılmak Üzere İş Makinesi Kiralanması işini 1.077.408,00 TRY bedel ile Şimşek Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. üstlendi.

Sonuçlanan Mal Alımı İhaleleri

• Devlet Malzeme Ofisi tarafından ihale edilen 1 adet 3 dingilli lowbed (yarı römork) alımını 118.500,00 TRY bedel ile Muratsan Treyler Sanayi Mak.Trz.İnş.Tic.Ltd.Şti. üstlendi.

• Van Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından ihale edilen Araç ve iş makinelerine filtre alımını 178.660,00 TRY bütçe ile Detay Filtre İş Makineleri Otomotiv Yedek Parça Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Muğla Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından ihale edilen Araç ve İş Makinesi Yedek Parça işini 182.997,00 TRY bedel ile Serkan Herkol üstlendi.

Sonuçlanan Yapım İhaleleri

• Çarşamba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen Çarşamba Belediyesi Sınırları Dahilinde Temel Takviyeli Sathi Kaplama, Hasır Donatılı Beton Yol, Bitümlü Sıcak Karışım Yol Yapılması ve Ocaktan Konkasör İle Malzeme Hazırlanması işini 28.825.500,00 TRY bedel ile Enfalt Emülsiyon ve Asfalt Tesisleri Anonim Şirketi üstlendi.

• Çorum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen Çorum Merkez Yavruturna Mahallesi, Kent Meydanı Çevre Düzenlemesi Yapım işini 387.000,00 TRY bedel ile Doruk Grup Proje Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ) tarafından ihale edilen Bursa İli Kestel İlçesi Alaçam Mahallesi, Betonarme Duvar ve Kanalizasyon Yapım işini 384.000,00 TRY bedel ile Doğay Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliye Tic.Ltd.Şti üstlendi.

• Kayseri, Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü Sınırları Dahilindeki Yollarda Yatay İşaretleme Yapım işini 5.690.500,00 TRY bedel ile Yoltekma Trafik San.ve Tic.A.Ş. üstlendi.

• Afyon, Tatarlı Belediyesi tarafından ihale edilen Kapalı Pazar Yeri Çevre Düzenlemesi, Kilitli Beton Parke ve Bordür Döşemesi Yapım işini 122.625,00 TRY bedel ile Afyon Betosan İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Ağrı İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından ihale edilen Ağrı Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çevre aydınlatma ve trafo tesisatı yapım işini 94.600,00 try bedel ile Adanur Elk.İnş.Taahh San.Ve Tic.Ltd.Şti üstlendi.

• Orman İşletme Müdürlüğü-Giresun Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen B Tipi Orman Yolunda Yeniyol (Tesviye) Yapım işini 45.061,68 TRY bedel ile Orhan Haldız üstlendi.

• Trabzon Valiliği tarafından ihale edilen 2019 KIRDES Trabzon İli Maçka İlçesindeki Mahalle Yollarının Beton Kaplama Yapılması işini 869.616,00 TRY bedel ile Öz Aydın Gurup Turizm İnşaat Nakliyat Organizasyon Yemek ve Temizlik Hizmetleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Bolu Seben Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ihale edilen Seben Orman İşletme Müdürlüğü Taşlıyayla Orman İşletme Şefliği 001 ve 018 Kod Nolu Yollarda Yeni Yol İnşaatı işini 49.829,29 TRY bedel ile Adem Pala üstlendi.

• Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen 2019 Yılı Sıcak Karışım Asfalt Aşınma Tabakası Alımı, Yapımı, Onarımı, Asfalt Freze Kazıma ve Nakliyesi Yapılması işini 3.650.000,00 TRY bedel ile Uğural İnşaat Turizm Petrol San.Ve Tic.A.Ş üstelendi.

• Bursa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğü tarafından ihale edilen Bursa İli Orhaneli İlçesi İdare Malı Deliballılar Taş Ocağından Temel, Alttemel, Sathi Kaplama Agregası Çıkartılması Kırdırılması ve Yerinde Teslim Alınması Yapım işini 1.550.000,00 TRY bedel ile Talih Şentürk üstlendi.

• Giresun Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen Giresun Dereli Uzundere Aşağı Mah Yolu Ham Yol İnşaatı işini 58.455,00 TRY bedel ile Mehmet Acar İnşaat Enerji Maden Gıda Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Hatay Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilen Hatay İli Samandağ İlçesi Muhtelif Mahalle Yollarına Çevre Düzenleme işini 1.194.620,00 TRY bedel ile Asitaş Turizm Proje Restorasyon Mühendislik İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi üstlendi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina