Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Türkiye’de 1 – 5 Temmuz 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler
Türkiye’de 1 – 5 Temmuz 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

Türkiye’de 1 – 5 Temmuz 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

1 – 5 Temmuz haftasında gerçekleşmiş, iş ve inşaat makineleri sektörü için dikkat çekici olabilecek ihaleleri derledik.

Sonuçlanan Hizmet İhaleleri

• Konya Bölge (Bölge Müdürlükleri) Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Maden Tetkik Ve Arama Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen ekskavatör ve dozer kiralam hizmet alımını 277.400,00 TRY bedel ile HBA Dorse Damper Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Konya Bölge (Bölge Müdürlükleri) Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Maden Tetkik Ve Arama Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 289.500,00 TRY bedel ile Kazım Elitok üstlendi.

• Orman İşletme Müdürlüğü-Kozan Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen 1 Adet Dorseli Treyler ve 1 Adet 4x4 Pick-Up kiralama hizmet alımını 114.750,00 TRY bedel ile Cennet Metli üstlendi.

• T.C Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü(Tcdd) 4. Bölge Satın Alma Ve Stok Kontrol Servis Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 509.894,40 TRY bedel ile Kayapınar İnşaat Mühendislik Jeoloji Sondaj Ltd.Şti. üstlendi.

• Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 296.500,00 TRY bedel ile Bur-San İnşaat Gıda Temizlik Taahhüt Turizm Ve Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Tüysüz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 681.900,00 TRY bedel ile Ankar Beton Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limted Şirketi üstlendi. • Çankaya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 13.679.865,00 TRY bedel ile Norm Sanayi Ürünleri İmalat Ve Dış Tic.Ltd.Şti., Altaş Yapı Sanayi ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İş Ortaklığı üstlendi.

• Menderes Orman İşletme Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 198.000,00 TRY bedel ile Selim Tepe Hafriyatinşaat Turzim Akaryayıt Yedek Parca San.ve Tic. Ltd. Şti. üstlendi. • Orman İşletme Müdürlüğü-Denizli Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 106.000,00 TRY bedel ile Kısa Mühendislik Danışmanlık Ormancılık Çevre Maden Harita İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şirketi üstlendi.

Sonuçlanan Yapım İhaleleri

• Bölge Müdürlüğü - 2.Bölge İzmir Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 12.740.080,00 TRY bedel ile Galvenizli Metaller Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 2.124.000,00 TRY bedel ile Nalbantoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. üstlendi.

• Üsküdar Belediyesi İşletme Müdürlüğü tarafından ihale edilen alt yapı yol düzenleme ve prestij cadde yapım işini 6.496.082,24 TRY bedel ile PAM İnşaat ve Turizm Ltd.Şti., Me-Sa İnşaat Taah.Tic.Ve San.Ltd.Şti İş Ortaklığı üstlendi. • Boğazlıyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 523.400,00 TRY bedel ile Umut Turhal üstlendi.

• Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 2.870.000,00 TRY bedel ile Özbelsan Makine Araç Gereç Konut Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Turizm Eğitim Gıda Hayvancılık Madencilik Tarım Otomotiv Ulaşım Peyzaj Temizlik Teknik Hizmetler Petrol Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Valilik (Yikob-Maas İçin) İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı tarafından ihale edilen yapım işini 1.827.487,20 TRY bedel ile Metin Albayrak üstlendi.

• İzbeton-İzmir Büyükş B.B.ve A.E.Ü.Ve D.T.S.K.T.V.S.Aş. tarafından ihale edilen İzmir kuzey 2 sathi kaplama yapım işini 26.073.000,00 TRY bedel ile Asmera Asfalt Yol Yapım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Nevşehir Özel İdaresi Yatırım İnşaat Müdürlüğü tarafından ihale edilen Ortahisar Kasabası-Nar Kasabası-Karacaşar köyü yolları BSK yapım işini 1.714.720,59 TRY bedel ile Üç Ay Madencilik Limited Şirketi üstlendi.

• Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen plent miks temel malzeme temini ve serilmesi yapım işini 2.831.000,00 TRY bedel ile Kocaerler Harfiyat Nakliyat Madencilik ve İnş Ltd Şti üstlendi.

• Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 2.462.007,82 TRY bedel ile Ömeroğlu İnşaat Turizm Otomotiv İç ve Dış Tic.Ltd.Şt, Çano Enerji Üretim Mekanik Tesisat Elektrik Makina İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İş Ortaklığı üstlendi.

• Güngören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen 2019 Yılı Güngören ilçesinde yol ve yaya kaldırımlarında parketaş onarımı yapımını 7.091.022,00 TRY bedel ile Seven İnşaat Taahhüt Har.Nak.San.ve Tic.Ltd.Şti. üstlendi.

• Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 4.499.750,00 TRY bedel ile KM Grup Yatırım İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina