Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Türkiye’de 14 - 18 Ekim 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler
Türkiye’de 14 - 18 Ekim 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

Türkiye’de 14-18 Ekim 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

14 - 18 Ekim haftasında gerçekleşmiş, iş ve inşaat makineleri sektörü için dikkat çekici olabilecek ihaleleri derledik.

Sonuçlanan Hizmet İhaleleri

• Merkezefendi Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen araç ve iş makinesi kiralama hizmet alımını 33.624.045,00 TRY bedel ile Şafak Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Bartın İl Özel İdaresi Bartın İl Özel İdaresi/Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından ihale edilen araç ve iş makinesi kiralama hizmet alımını 278.100,00 TRY bedel ile Ayyol Asfalt İnşaat Nakliyat Makina Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Satınalma Şube Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 128.000,00 TRY bedel ile UMT Peyzaj İnşaat Sosyal Hizmetler Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Viranşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 30.960.000,00 TRY bedel ile Aktepe Group İnşaat Nakliye Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Satınalma Şube Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 686.400,00 TRY bedel ile Beyha Gıda İnş. Yapı Malz. Oto. ve Nak. San. Tic. Ltd. Şti. üstlendi.

• Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 2.650.600,00 TRY bedel ile Zengin Kardeşler İnşaat Petrol Ürünleri Nakliye Gıda ve Temizlik Maddeleri Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi., Umutyol Mühendislik İnşaat Makina Isı Sistemleri Petrol Ürünleri Doğalgaz Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş ortaklığı üstlendi.

• Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Satınalma Şube Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 142.790,00 TRY bedel ile BKS Turizm Taş.Ener. ve İnş. San. ve Tic. A.Ş. üstlendi.

• Silivri Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralaması hizmet alımını 1.708.938,00 TRY bedel ile Norm Sanayi Ürünleri İmalat ve Dış Tic. Ltd. Şti. üstlendi.

• Tavşanlı Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş kiralama hizmet alımını 138.900,00 TRY bedel ile Tagtaş Tavşanlı Gıda Sanayi ve Tic. AŞ. üstlendi.

• Kent Konut İnşaat Sa Nayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 2.155.000,00 TRY bedel ile Kurt Yapı Hafriyat İnşaat ve Gıda Sanayi Tic. Ltd. Şti. üstlendi.

• Lice Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 198.600,00 TRY bedel ile Süleyman Fidantek üstlendi.

• Bağlar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 88.776.000,00 TRY bedel ile Barka Atık Yönetim ve Taşımacılık Limited Şirketi üstlendi.

Sonuçlanan Yapım İhaleleri

• Dicle Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yol düzenleme ve inşaat yapımını 2.447.037,50 TRY bedel ile Berrin İnşaat Taahhüt Temizlik Nakliye Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Elmalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen Elmalı Belediyesi muhtelif mahallelerinde beton parke, beton bordür, kemer taşı, yağmur oluğu döşenmesi ve tamiratı ile dolgu yapımını 1.758.000,00 TRY bedel ile Özekintaş İnşaat Taah. Nakliye Turz. San.Tic.Ltd.Şti üstlendi.

• Mersin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale edilen yapım işini 11.435.280,00 TRY bedel ile Benser İnşaat Müh. Turz. Nak. Tarım San ve Tic. Ltd. Şti. üstlendi.

• Kadirli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen muhtelif cadde ve sokaklarda asfalt betonu aşınma tabakası yapımını 2.149.084,00 TRY bedel ile Taner Aydiş üstlendi.

• Niğde Özel İdaresi Destek Hizmetleri tarafından ihale edilen yapım işini 2.745.000,00 TRY bedel ile Bestim Beton Tesisleri Ticaret ve San. Limited Şirket üstlendi.

• Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından ihale edilen yol ve kampüs duvarı yapımını 3.301.296,55 TRY bedel ile Karabeyoğlu İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Hayvancılık Taşımacılık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi üstlendi.

• Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü İnşaat ve Kamulaştırma Daire Başkanlığı tarafından ihale edilen çan termik santrali kireçtaşı ocağı ulaşım yolu yapılması işini 11.418.475,46 TRY bedel ile DNZ Yol Yapı Anonim Şirketi üstlendi.

• Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü hudutları dahilindeki yollarda çelik otokorkuluk yapılması, bakım ve onarımı işini 30.401.295,00 TRY bedel ile Çepaş Galvaniz Demirçelik Mad.İnş.Nak.Tic.ve San. A.Ş. Batu İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. iş ortaklığı üstlendi.

• Konya Büyükşehirbelediyesi Su Kanal İdaresi tarafından ihale edilen Konya Karatay-Selçuklu-meram merkez kanalizasyon inşaatı yapımını 1.934.480,00 TRY bedel ile Kamuran İnan üstlendi.

• Çarşamba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 8.850.750,00 TRY bedel ile Enfalt Emülsiyon ve Asfalt Tesisleri Anonim Şirketi üstlendi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina