Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Türkiye’de 2-6 Eylül 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler
Türkiye’de 2-6 Eylül 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

Türkiye’de 2-6 Eylül 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

2 – 6 eylül haftasında gerçekleşmiş, iş ve inşaat makineleri sektörü için dikkat çekici olabilecek ihaleleri derledik.

Sonuçlanan Hizmet İhaleleri

• Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 3.160.500,00 TRY bedel ile Altay İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. üstlendi.

• Sakarya Su Ve Kanalizasyon İdaresi (Saski) Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen araç ve iş makinesi kiralama hizmet alımını 42.812.479,00 TRY bedel ile Küre İnşaat Taahhüt Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Kadıköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen 3 ay süreyle iş makinesi kiralama hizmet alımını 6.838.676,00 TRY bedel ile Altaş Yapı Sanayi ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Ordu Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilen OBB iş makinesi ve kamyon kiralanması hizmet alımını 251.500,00 TRY bedel ile Ne-Er Süt ve Süt Ürünleri Gıda Tarım İnş.San.Tic.Ltd. üstlendi.

• Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 1.169.045,00 TRY bedel ile Uçar İnşaat Hafriya Nak.Turz.Gıda San.ve Tic.Ltd.Şti üstlendi.

• Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İsu Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen şoförlü-yakıtlı araç ve iş makinası kiralama hizmet alımını 26.617.488,00 TRY bedel ile Tuncay Nakliyat Hayvancılık Seyahat Turizm Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere muhtelif cins ve miktarlarda hizmet aracı ve iş makinesi kiralama işini 107.964.160,00 TRY bedel ile Yeşil Adamlar Atık Yönetimi Ve Taşımacılık Anonim Şirketi üstlendi.

Sonuçlanan Yapım İhaleleri

• Nallıhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen Nallıhan ilçesi merkez mahalleler ve Çayırhan mahallesinde beton parke yol ve tretuvar yapım işini 1.083.600,00 TRY bedel ile Or-Me İnşaat Taahhüt Mimarlık Tasarım ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Konya Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen (Seydişehir-Akseki) Ayrım - Kuruçay- Bozkır İl Yolu Muhtelif Kesimlerde Toprak İşleri ve Sanat yapımını 3.127.450,00 TRY bedel ile Arsyol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Elazığ Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 6.535.000,00 TRY bedel ile DNZ İnşaat Nakliyat Turizm Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen Hasanpaşa mahallelerinde yol, kaldırım, duvar bakım onarım ve tadilat yapımını 2.447.000,00 TRY bedel ile Hisarlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi üstlendi.

• Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 1.298.749,30 TRY bedel ile İhsan Akgün üstlendi.

• Tekirdağ Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Planlama Yatırım Ve İnşaat Daire Başkanlığı tarafından ihale edilen Tekirdağ ili geneli beton ve kilitli parke taş mevcut yol onarımı ile yeni yol yapımını 2.175.000,00 TRY bedel ile Beyka Beton İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından ihale edilen Anadolu Yakası Geneli yollarda kullanılmak üzere yol beton elemanı alımı ve yaya alanları ile geometrik düzenleme yapım, bakım ve onarım yapımını 137.924.000,00 TRY bedel ile Bayındırlar Yapı Anonim Şirketi, Bulak Yapı İnşaat Proje San. ve Tic.Ltd.Şti., A Altyapı ve Yol Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İş Ortaklığı üstlendi.

• Kayseri Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 12.598.050,00 TRY bedel ile FFF İnşaat Taahhüt Turizm Enerji Tarım Ve Hayvancılık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Erçiş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen kilit parke ve yol yapımını 1.605.466,38 TRY bedel ile Mustafa Çıtak, Fahrettin Ağdal iş ortaklığı üstlendi.

• Artvin İl Özel İdaresi İhale ve Satınalma Müdürlüğü tarafından ihale edilen Artvin Borçka çaylı yolu onarımı ve beton kaplama yapımını 1.125.000,00 TRY bedel ile Fikret Merttürk üstlendi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina