Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Türkiye’de 24 - 28 Haziran 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler
Türkiye’de 24 - 28 Haziran 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

Türkiye’de 24 - 28 Haziran 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

24 - 28 Haziran haftasında gerçekleşmiş, iş ve inşaat makineleri sektörü için dikkat çekici olabilecek ihaleleri derledik.

Sonuçlanan Hizmet İhaleleri

• Adapazarı, Türkiye Elektrik İletim 5. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilen enerji iletim hatları güzergahında iş makinası ile bitki örtüsü temizliği ve yol yapımı hizmetini 348.000,00 TRY bedel ile Ahmet Karaburun üstlendi.

• Kastamonu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen 2019 Yılı Asfalt Yapımında Kullanılmak Üzere İş Makinaları Kiralanması hizmetini 743.400,00 TRY bedel ile Yuvam Lojistik İnşaat Turizm Petrol Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Konya, Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü(Teiaş) 9. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilen 3 adet iş makinesi operatörünün (vinç hariç) hizmet alımı yoluyla temini işini Ali Kaya üstlendi.

• Orman İşletme Müdürlüğü-Eğridir Isparta Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğündeki orman yollarının bakımı için 1 adet grayder kiralanması hizmetini 124.910,00 TRY bedel ile Kayalar İş Makinaları Yedek Parça İnşaat Proje Sanayi Ticaret Ltd.Şti. üstlendi.

Sonuçlanan Yapım İhaleleri

• 8.Bölge Elazığ Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 3.874.500,00 TRY bedel ile Mehmet Tutak, Mahsel Madencilik Mühendislik İnşaat Nakliye Petrol Sanayi ve Ticaret Limted Şirketi İş Ortaklığı üstlendi.

• 8.Bölge Elazığ Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Karayol 8 Böl Müd 81 Şube Şef ve 85,Şube Şef Dah Yoll İsten Tip ASF Mıcırı,Temel Malz , Alttemel Malz ve Tuz Karışı İçin Agrega Tem,Depo Nak ve Fig Edil Astarsız Sati Kapl Yapıl,Traf İşar Yapıl ve Gerekli Ted Alın işini 6.069.400,00 TRY bedel ile Zara Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi üstlendi.

• Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 11.987.800,00 TRY bedel ile Sizeözel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi üstlendi.

• Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilen yapım işini 13.244.000,00 TRY bedel ile Cetaş Madencilik İnşaat San. ve Tic.A Ş. üstlendi.

• İzmir Büyükşehir Belediyesi Yol ve Yeşil Alanlar Yapım İhaleleri Şube Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 3.086.500,00 TRY bedel ile Resul Çimen üstlendi.

• Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen Tretuvar Düzenlenmesi Yapım işini 4.446.000,00 TRY bedel ile Necipoğulları İnşaat Beton Taş Yapı Elemanları İnşaat Malzemeleri Taahhüt Gıda Maddeleri Kırtasiye Taşımacılık Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Adıyaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 1.590.691,31 TRY bedel ile Zarif Kızan üstlendi.

• Ünye Belediyesi tarafından ihale edilen hazır beton ile yol betonu yapım işini 297.700,00 TRY bedel ile Ali Karaçoban üstlendi.

• Valilik (Yikob-Maas İçin) İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı tarafından ihale edilen 915.089,79 TRY bedel ile Meta İnş.Taah.Nak.Bilgi İş. Tem.Yem.Hiz.Tic.Ltd.Şti üstlendi.

• Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilen Malatya ili kırsal ilçeler muhtelif mahallelerde kilit taşı ve bordür döşenmesi işini 8.122.592,00 TRY bedel ile Varan Yapı İnşaat Temizlik Eğitim-Danışmanlık Gıda Makina İmalat Tarım Hayvancılık Maden ve Enerji Ürünleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi üstlendi.

• 12.Bölge Erzurum Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen (Çat-Bingöl) Çirişli-(İspir-Erz) Dallıkavak-(Erz-Tekman) Laleli Yolarına Mıcır Temini, (Çat-Yavi-Mercan) Yoluna Temel Ve Sanat Yapıları Yapılması İle Mıcır Temini, 122 Şube Şefliği Dutçu Plentine Bakım ve Tuz Agregası Temini ve Nakli işini 2.925.900,00 TRY bedel ile Karaca Orman Ürünleri Tarım İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Nakliyat ve Hayvancılık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi üstlendi.

• 2.Bölge İzmir Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Karayolları 2 Bölge (İzmir) Müdürlüğü Polimer Astar Tesisi Tank Yapımı İle Asfalt Tesisleri Onarım İşleri yapım işini 2.841.000,00 TRY bedel ile Evren Uzunalioğlu üstlendi.

• 5.Bölge Mersin Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Mersin, Adana otoyol bakım işletme şeflikleri sorumluluk ağındaki otoyollarında, bağlantı yollarında ve muhtelif kesimlerdeki hasarlı otokorkulukların bakım ve onarımı yapılması yapım işini 19.928.100,00 TRY bedel ile CE SA Yapı İnşaat Otomotiv Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş., Mehmet Düzenli İş Ortaklığı üstlendi.

• Rize İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen Turizm Amaçlı Yol Projesi Rize İli Çamlıhemşin İlçesi TrovitPalovit-Samistal yaylaları arası yol yapım ve onarım inşaatı işini 2.193.782,70 TRY bedel ile Rüstemoğlu İnşaat Taahhüt Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Ali Paşa Can iş ortaklığı üstlendi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina