Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Türkiye’de 28 Ekim – 1 Kasım 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler
Türkiye’de 28 Ekim – 1 Kasım 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

Türkiye’de 28 Ekim – 1 Kasım 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

28 Ekim – 1 Kasım haftasında gerçekleşmiş, iş ve inşaat makineleri sektörü için dikkat çekici olabilecek ihaleleri derledik.

Sonuçlanan Hizmet İhaleleri

• Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 6.099.587,00 TRY bedel ile 06 Antika Turizm Taş Hiz. ve Tem. İnş. Sa. Dış. Tic. Ltd. Şti. üstlendi.

• Millî Savunma Bakanlığı MSB Bağlıları tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 78.000,00 TRY bedel ile HSM Dem İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Artvin İl Özel İdaresi İhale ve Satınalma Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 245.000,00 TRY bedel ile Öz İnşaat Nakliye Cam PVC Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. üstlendi.

• Küçükçekmece Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü iş makinesi kiralama hizmet alımını 69.317.216,00 TRY bedel ile Sarılar İnş.ve Elekt.San.ve Tic.Ltd.Şti üstlendi.

• Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 2.759.384,90 TRY bedel ile Ortem Temizlik İnş.Taahhüt Hafriyat Nakliye Mühendislik Müşavirlik Turizm Madencilik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Final Sanayi Ürünleri Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığı üstlendi.

• Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 3.997.420,00 TRY bedel ile Marmara Bilişim Temizlik Medikal ve Yemek Üretim Hizmetleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Çan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 257.692,50 TRY bedel ile Öztek Genel Temizlik Turizm Nakliye Taahhüt İnşaat Endeks Okuma Medikal Malzeme Çevre Sağlığı İlaçları Petrol Ürünleri Atık Geri Dönüşüm Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

Sonuçlanan Yapım İhaleleri

• Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ihale edilen yapım işini 4.198.700,00 TRY bedel ile ÜÇA İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Ordu Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilen OBB Altınordu ilçesi Şehit Birol Yıldırım Caddesi ve Çiftlik Caddesinde üstyapı işleri yapılması işini 2.734.700,00 TRY bedel ile BSK Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Elazığ Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 3.467.600,00 TRY bedel ile Şerifoğlu Enerji Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Çankırı Karatekin Üniversitesi tarafından ihale edilen yol güzergahının değiştirilmesi ve heyelan önleme çalışmaları yapım işini 21.990.000,00 TRY bedel ile Feza İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş. üstlendi.

• İzmir Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 19.836.000,00 TRY bedel ile Antakya Galvaniz Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Hatay Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilen yapım işini 2.734.900,00 TRY bedel ile Büyük Arslan İnşaat Plastik Tarım ve Orman Ürünleri İthalat İhracat Nakliyat Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limidet Şirketi üstlendi.

• Karabük Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 3.020.107,20 TRY bedel ile Ali Osman Ünal üstlendi.

• Elazığ İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen Polis lojmanı yapım işini 3.287.000,00 TRY bedel ile Taha Yasin Aydoğdu, Zülfüoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş ortaklığı üstlendi.

• Bingöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 4.261.274,61 TRY bedel ile Gelen İnşaat Otomotiv Gıda Ve.Orm.Ürn.İt.İhr.Tic.L.Ş. üstlendi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina