Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Türkiye’de 29 Temmuz – 2 Ağustos 2019'da gerçekleşen önemli ihaleler
Türkiye’de 29 Temmuz – 2 Ağustos 2019'da gerçekleşen önemli ihaleler

Türkiye’de 29 Temmuz – 2 Ağustos 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

29 Temmuz – 2 Ağustos haftasında gerçekleşmiş, iş ve inşaat makineleri sektörü için dikkat çekici olabilecek ihaleleri derledik.

Sonuçlanan Hizmet İhaleleri

• Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 1.935.318,00 TRY bedel ile Bonema İnşaat Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Ayancık Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 90.000,00 TRY bedel ile Ferhat Aksoy üstlendi.

Sonuçlanan Mal Alımı İhaleleri

• Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü(Tki) Ege Linyitleri İşletmesi/Satınalma Şube Müdürlüğü 20 kalem muhtelif iş makinalarına yedek parça alımını 66.100,00 TRY bedel ile Gözsan Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü(Tki) Ege Linyitleri İşletmesi/Satınalma Şube Müdürlüğü tarafından ihale edilen 20 kalem muhtelif iş makinalarına yedek parça alımını 149.820,00 TRY bedel ile Gürmak İş Makinaları Taah.Müş.Paz.Tic.Ve San.Ltd.Şti. üstlendi.

• Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü(Tki) Ege Linyitleri İşletmesi/Satınalma Şube Müdürlüğü tarafından ihale edilen 20 kalem muhtelif iş makinalarına yedek parça alımını 15.310,00 TRY bedel ile Höyük İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti üstlendi.

• Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü(Dmo) Van Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makineleri alımını 7.761.450,00 TRY bedel ile HİDROMEK - Hidrolik ve Mekanik Makina İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• İzmir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Mal Alımları Şube Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinelerine yedek parça alımını 22.029,78 TRY bedel ile Melerk Tedarik Hizmetleri Limited Şirketi üstlendi.

Sonuçlanan Yapım İhaleleri

• Şırnak Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 2.015.000,00 TRY bedel ile Alyan Yapı Gayrımenkul İnşaat Taşımacılık Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Şırnak Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen Şırnak ili Cizre İlçesi Cudi Mahallesi 24 Derslikli İlkokul yapım işini 2.888.000,00 TRY bedel ile Mehmet Kamil Aday, Doğu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İş Ortaklığı üstlendi.

• Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen beton parke taş döşenmesi yapım işini 926.741,00 TRY bedel ile Salman İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Tic.Ltd.Şti. üstlendi.

• İzmir Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 20.450.250,00 TRY bedel ile Yoltekma Trafik San.ve Tic.A.Ş., Boytekma Trafik İşaretleri Tic.San.A.Ş. İş Ortaklığı üstlendi.

• Merkezefendi Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 2.367.092,16 TRY bedel ile Amiroğlu Madencilik.Köm.İnş.Harf.Nak San. ve Tic.A.Ş. üstlendi.

• İzmir Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale edilen İzmir hükümet konağı çevre düzeni, peyzaj ve güvenlik kulübesi yapım işini 1.971.007,20 TRY bedel ile MED Restorasyon İnşaat Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina