Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Türkiye’de 7 – 11 Ekim 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler
Türkiye’de 7 – 11 Ekim 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

Türkiye’de 7 – 11 Ekim 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

7 – 11 Ekim haftasında gerçekleşmiş, iş ve inşaat makineleri sektörü için dikkat çekici olabilecek ihaleleri derledik.

Sonuçlanan Hizmet İhaleleri

• İzaydaş İzmit Atık ve Art.Arıtma Yak .ve Değer A.Ş. tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmetini Sarka Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Polatlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü-Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmetini Baştürk Organizasyon Turizm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erçak Temizlik Hizmet Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş ortaklığı üstlendi.

• Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmetini 68.109.700,00 TRY bedel ile Altaş Yapı Sanayi ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Sultanbeyli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmetini 21.798.494,00 TRY bedel ile Sarılar İnş.ve Elekt.San.ve Tic.Ltd.Şti. üstlendi.

• Kuşadası Belediyesi tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmetini 1.663.664,50 TRY bedel ile GNCR Hizmet Yönetim Anonim Şirketi üstlendi.

• Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmetini 2.655.620,00 TRY bedel ile Best Yol Yapı Anonim Şirketi üstlendi.

• Küçükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmetini 107.760.380,00 TRY bedel ile S.G.S.Turizm Taş.İnş Pet.Ürün.Tem.ve Gıda San.Dış Tic.Ltd.Şti. üstlendi.

• Buca Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmetini 5.439.810,00 TRY bedel ile Ön-Ak Sosyal Hizmet İnş. Tarım Teks. Nakli San Tic. Ltd. Şti. Dragon Temizlik İnsan Kaynakları Özel Sağlık Hizmetleri Bilgisayar Otomasyon Hizmetleri İnşaat Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti iş ortaklığı üstlendi.

• Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmetini 11.224.840,00 TRY bedel ile Osman Dağ üstlendi.

Sonuçlanan Mal Alımı İhaleleri

• Göreme Belediyesi tarafından ihale edilen 1 adet kazıcı yükleyici alımını 407.900,00 TRY bedel ile Hidromek-Hidrolik Ve Mekanik Makina İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü(Dmo) I Nolu Satınalma Daire Başkanlığı tarafından ihale edilen 2018 Model Komatsu WA320-6 yükleyici alımını 689.300,00 TRY bedel ile TEMSA İş Makinaları İmalat Pazarlama ve Satış Anonim Şirketi üstlendi.

Sonuçlanan Yapım İhaleleri

• Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilen yol yapım ve beton kaplama işini 1.296.750,00 TRY bedel ile Aykut Osman Uzlu, Zigana Peyzaj Mühendislik Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri Turizm İnşaat Nakliyat Tic.Ltd.Şti. iş ortaklığı üstlendi.

• Samsun Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 16.563.596,00 TRY bedel ile Kadir Petrol Ürünleri İnş.Tah.Hafr.Maden.San.ve Tic.Ltd. Şti. üstlendi.

• Keşan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 1.846.789,00 TRY bedel ile Serin Beton İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Hafriyat Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen İzmir Güney 2. Bölgedeki Ödemiş, Kiraz, Tire, Beydağ ilçeleri cadde ve sokaklarında küçük ve orta ölçekli tamir bakım onarım yapılması işini 10.611.924,00 TRY bedel ile Sima Yol Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi üstlendi.

• Doğubayazıt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 19.510.000,00 TRY bedel ile MEK Turizm İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şti. üstlendi.

• Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 2.289.480,00 TRY bedel ile Barış İnşaar Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Anıt Temizlik İşleri ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş ortaklığı üstlendi.

• Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen (BUSKİ) yapım işini 1.359.000,00 TRY bedel ile Yüzgüllü Yedikardeşler Beton Parke İnşaat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 1.785.000,00 TRY bedel ile Er-Den Yol İnşaat Taahhüt Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Bingöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yol yapım işini 3.103.177,74 TRY bedel ile Fahri Hıraoğlu, Artukoğlu İnşaat Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş ortaklığı üstlendi.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina