Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Türkiye’de 9-13 Eylül 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler
Türkiye’de 9-13 Eylül 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

Türkiye’de 9-13 Eylül 2019 haftasında gerçekleşen önemli ihaleler

9-13 Eylül haftasında gerçekleşmiş, iş ve inşaat makineleri sektörü için dikkat çekici olabilecek ihaleleri derledik.

Sonuçlanan Hizmet İhaleleri

• Tekkeköy Beldiyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 23.402.675,65 TRY bedel ile 06 Antika Turizm Taş Hiz. ve Tem. İnş. Sa Dış Tic Ltd Şti. üstlendi. • Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen ekskavatör kiralama hizmet alımını 657.800,00 TRY bedel ile Bilay Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

Küçükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen iş makinesi kiralama hizmet alımını 117.200,00 TRY bedel ile Rüştü Çekici üstlendi.

• Samsun Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından ihale edilen iş makinesi ve kamyon kiralama hizmet alımını 1.527.500,00 TRY bedel ile Baş İnşaat Makina Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

Sonuçlanan Mal Alımı İhaleleri

• Milli Savunma Bakanlığı tarafından ihale edilen silindir iş makinesi, kren, çekici araç, orman yangın söndürme aracı ve yangın personel eskort aracı alımını 553.800,00 TRY bedel ile Indeks Elek.Eltr.Mak İnş.ve Mlz.Tu.Ot.Nak Deniz.Ar.Sa.Ti.A.Ş üstlendi.

Sonuçlanan Yapım İhaleleri

• Ankara Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yol yapım ve onarım işini 111.142.500,00 TRY bedel ile Öztaç Petrol Harfiyat İnşaat Nakliye Temizlik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Trabzon Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 5.477.000,00 TRY bedel ile Gülümser Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Bilgisayar Inşaat Danişmanlik Teknik Hizmetler Taahhüt Ticaret Ltd.Şti., Genet Genel Elektron Ik Teknolojileri Ltd.Şti. iş ortaklığı üstlendi.

• Siirt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 5.869.562,00 TRY bedel ile Sunfalt Yol Yapim Otomotiv Inşaat Nakliye Taahhüt Sanayi Ve Diş Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından ihale edilen Beylikdüzü ilçe sinirlari dahilindeki cadde ve sokakların tamir, bakım, onarım işini 985.020,92 TRY bedel ile Kerem Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Bismil Belediyesi Fen Müdürlüğü tarafından ihale edilen yol döşeme, yapım ve onarım işini 1.684.300,00 TRY bedel ile Özdar Mühendislik Inşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Çankırı Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 2.029.959,36 TRY bedel ile Güven İnş Turz Maden Taş San Tic Ltd Şti. üstlendi.

• Antalya Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Manavgat-Alanya arası toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı yapımını 34.929.700,00 TRY bedel ile HYT Mermer Madencilik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, Kayalar Hafriyat Tur Mad.Tic.Taş.Ot.San.Yat. Kom. İnş.Ltd.Şti., Karakayalar Turizm Sanayi Nakliye Harfiyat İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Ticaret Ltd.Şti. iş ortaklığı üstlendi.

• Elazığ Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen 826.120,00 TRY bedel ile FMÇ Dış Ticaret Anonim Şirketi üstlendi.

• Kastamonu Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini Elte İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Samsun Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen yapım işini 5.848.432,36 TRY bedel ile Kisan İnşaat Mühendislik San. ve Tic. A.Ş. üstlendi.

• Vakfıkebir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen mahallelerde c25/30 hazır beton kaplama yapımını 6.411.180,50 TRY bedel ile Engin Petrol Ürün.İnş.Nak.Hafr.Mad.Bet.San.Ve Tic.Ltd.Şti. üstlendi.

• Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen Bodrum İlçesindeki muhtelif cadde ve sokaklarda tek kat astarlı ve astarsız sathi kaplama asfalt yapımını 4.655.000,00 TRY bedel ile Ozan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üstlendi.

• Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen sıcak asfalt kaplama işini 4.682.500,00 TRY bedel ile Öncü İnşaat Nakliyat Elektrik San ve Tic A.Ş. üstlendi.

• Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen muhtelif caddelerin güzelleştirilmesi yapım işini 2.279.798,50 TRY bedel ile Saltıkoğulları Müt San ve Tic Ltd Şti. üstlendi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina