Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - Türkiye’nin ilk yerli örümcek platformu VESA T18AJ tanıtıldı
Türkiye’nin ilk yerli örümcek platformu VESA T18AJ tanıtıldı

Türkiye’nin ilk yerli örümcek platformu VESA T18AJ tanıtıldı

Personel yükseltici platform sektörünün yeni markası Vesa Platform tarafından üretilen Türkiye’nin ilk eklem bomlu paletli örümcek platformu T18AJ, İstanbul’da düzenlenen bir organizasyonda tanıtıldı.

Projeye KOSGEB’in Ar-Ge ve inovasyon desteği ile başladıklarını ifade eden Vesa Platform kurucusu Ali Göral, “Şirketimizin sloganında da belirttiğimiz gibi, Türkiye pazarına yenilikçi ürünler kazandırmak ve ülkemize de katma değer katarak, global ölçekte platform sektöründe kendimize yer edinmeyi amaçlıyoruz. Bu bağlamda, Türkiye’nin ilk 18 metre çalışma yüksekliğine sahip eklemli-paletli örümcek platformunun tanıtımını yapmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ali Göral, T18AJ modeli hakkında şu bilgileri verdi: “Makinemiz; benzinli ve iç mekân kullanımı için 230 volt elektrik motoruna sahiptir. Tam oransal kontrol ve radyo uzaktan kumanda ile sürüş, ayak ve platform kullanımı yapılabilmektedir. Elektrohidrolik ayak kontrolü ve otomatik dengeleme sistemi, kendi yazılımımız vSAFE elektronik stabilite ve limitleme sistemi, otomatik toplama ve denge dışı durumlarda otomatik kesme makinamızın güvenliğinde öne çıkan özelliklerdir. Şu anda 0,79 x 1,99 metre boyutları ve 18 metre çalışma yüksekliğine sahip bu örümcek platformu, gerekli tüm standartlara uygun olarak üretmiş ve testleri yapılmış şekilde pazara sunuyoruz.”

Organizasyonda konuşan Platformder Yönetim Kurulu Başkanı Servet Ayhan, yerli üretimi her zaman desteklediklerini belirterek, “Ülkemizden çıkan bu ürünleri bir dünya markası olarak görebilmek bizlerin en büyük temennisidir. Vesa Platform’a çalışmalarında başarılar diliyoruz ve Platformder olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina