Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - TÜRKTRAKTÖR, EN YENİ CASE İŞ MAKİNELERİNİ HAZIR BETON FUARI’NDA SERGİLİYOR
TÜRKTRAKTÖR, EN YENİ CASE İŞ MAKİNELERİNİ HAZIR BETON FUARI’NDA SERGİLİYOR

TÜRKTRAKTÖR, EN YENİ CASE İŞ MAKİNELERİNİ HAZIR BETON FUARI’NDA SERGİLİYOR

İş makineleri sektöründeki yatırımlarını her geçen gün artıran TürkTraktör, CASE markalı en yeni iş makineleriyle İstanbul’daki Hazır Beton Fuarı’nda yerini aldı.

8-11 Kasım tarihleri arasında, Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda, TürkTraktör’ün Faz 5 emisyon seviyesindeki CASE 821G lastikli yükleyici ve CASE SV280B nokta dönüşlü mini yükleyicisinin yanı sıra Fleetpro ürünleri de ziyaretçilere tanıtılıyor.

TürkTraktör İş Makineleri İş Lideri Boğaç Ertekin, inşaat sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Hazır Beton Fuarı’nda 180 yılı aşan köklü tarihe sahip CASE marka iş makineleriyle yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Ertekin, “TürkTraktör olarak 10 yıl önce başladığımız iş makineleri alanındaki faaliyetlerimize, ‘Şehirleri Dönüştürür, Geleceğe Hazırlar’ amacımıza paralel olarak ürün ve hizmetlerimizi artırarak devam ediyoruz. Türkiye Hazır Beton Birliği’nin düzenlemiş olduğu Hazır Beton Fuarı’nda Faz 5 emisyon seviyesindeki 821G Lastikli Yükleyicimiz, SV280B Nokta Dönüşlü Mini Yükleyicimiz ve sektörümüz için çok önemli olan satış sonrası hizmetlerimizden FleetPro marka yedek parça ürünlerimizi sergiliyoruz.

TürkTraktör İş Makineleri ekiplerimiz, bayi ve yetkili servislerimiz ile müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olmayı hedefliyoruz. Bu odağımız, ortaya koyduğumuz başarının en önemli göstergesini oluşturuyor. Özellikle hazır beton tesislerinde kullanım için oldukça elverişli olan fuarda sergilediğimiz ürünlerimizi incelemek üzere tüm katılımcıları standımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz” dedi.

CASE lastikli yükleyicilerde Fuara özel kampanya

TürkTraktör, Hazır Beton Fuarı’na özel olarak kampanyalar sunuyor. Fuar alanındaki TürkTraktör standını ziyaret edenler CASE G Serisi Lastikli Yükleyici grubu özelindeki kampanya detaylarına ilişkin bilgi alabiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina