Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - TürkTraktör, hafriyat sektörüyle iftarlarda bir araya geldi
TürkTraktör, hafriyat sektörüyle iftarlarda bir araya geldi

İş makineleri sektörünün Türkiye’deki yeni ve güçlü markası Türk Traktör, İstanbul’un Anadolu ve Avrupa Yakası'nda faaliyet gösteren hafriyat firmalarıyla 14 ve 15 Temmuz tarihlerinde düzenlenen iftar yemeklerinde bir araya geldi.

Case ve New Holland marka iş makinelerini pazara sunan TürkTraktör, her birine 250’yi aşkın firma yetkilisinin katıldığı organizasyonlarda yeni satış ve satış sonrası hizmet yöneticilerini sektörle tanıştırdı.

Rekabet içerisinde olmak, düşman olmayı gerektirmez”

Gecede bir konuşma yapan İstanbul Anadolu Yakası Hafriyatçılar ve Damperli Kamyoncular Derneği Başkanı Kadir Koçak, “Birlik ve beraberlik içerisinde olmak adına böyle geceler bizim için büyük anlam ifade ediyor. Sektör içinde bir kardeşlik havası yaratmak istiyoruz. Rekabet içerisinde olmak, düşman olmayı gerektirmez. Onun için bu tür etkinlikler bizim birlik ve beraberliğimizi perçinliyor. Bu geceye de TürkTraktör firması sponsor oldu. Onlara da katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Rekabetin olduğu yerde kalite artar”

Bu tür firmaların kendilerine gurur verdiğini belirten Koçak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizim alternatiflerimiz her zaman çok olmalıdır. Çünkü hafriyat sektörü gün geçtikçe büyüyor. Ne kadar alternatifimiz olursa bizim elimiz de o kadar güçlü olur. Biz hiçbir zaman 1 veya 2 firmaya bağlı kalmadık. Gördüğünüz üzere hafriyat sektöründe de birçok firma bir aradayız. Hepimiz rekabet içerisindeyiz. Dolayısıyla rekabet olan yerde disiplin olur, kalite ve verimlilik artar.”

“İş makineleri sektörüne yeni bir renk geldi”

Hafriyat sektöründe ağırlıklı olarak ekskavatörün kullanıldığını ifade eden Dernek Başkanı Koçak, TürkTraktör sayesinde sektöre yeni bir renk geldiğini, sektörde CASE ve New Holland markalarına olan bakış açısında Koç Grubu’nun etkin rol alacağını söyledi. Koçak, dernek olarak üyelerin ürünü daha iyi tanıyabilmeleri için bir demo organizasyonun düzenlenmesi isteklerinin olduğunu sözlerine ekledi.

İstanbul Anadolu Yakası Hafriyatçılar ve Damperli Kamyoncular Derneği Başkanı Kadir Koçak

TürkTraktör, ilk defa geniş kitlelerle buluştu

Anadolu Yakası Hafriyatçılar ve Damperli Kamyoncular Derneği’ne ilgilerinden dolayı teşekkür eden TürkTraktör İş Makineleri Direktörü Serhad Taşkınmeriç, bu organizasyonun kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi. Taşkınmeriç, “İlk defa böyle geniş kitlelerle buluştuğumuz bir organizasyon düzenliyoruz. Hafriyat sektörü de bu gecede bizi yalnız bırakmadı. Kadir Bey nezdinde tüm Anadolu Yakası hafriyatçılarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Hafriyat sektörü, bu işin kalbi”

Makinelerin hafriyatçılar sayesinde her yere yayıldığını kaydeden Taşkınmeriç, “Hafriyatçılar, bu işin kalbidir. En iyi bilgileri, referansları onlardan alırsınız. Dolayısıyla biz CASE ve New Holland olarak hafriyatçılara ayrı bir önem veriyoruz ve onları memnun etmeyi umuyoruz.” diye konuştu.

“Sektöre girdiği ilk yılda, 3 büyük ilde direkt satış ve satış sonrası organizasyonunu birlikte kurma hedefinde olan ilk firmayız”

Bu tür organizasyonların bu ay içerisinde devam edeceğini belirten Serhad Taşkınmeriç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Demo turlarımıza başladık, genişleterek devam edeceğiz. Sektöre girdiği ilk yılda İstanbul, Ankara ve İzmir’de satış ve satış sonrası organizasyonunu birlikte kuran ilk firma olacağız. Ankara ve İzmir’deki tesislerimizin açılışlarını Eylül ayında gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”

TürkTraktör İş Makineleri Direktörü Serhad Taşkınmeriç

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina