Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - TürkTraktör, iş makineleri yatırımını sürdürüyor
TürkTraktör, iş makineleri yatırımını sürdürüyor

Case ve New Holland iş makinelerinin Türkiye distribütörü TürkTraktör, ikinci bölge tesisini Ankara’da faaliyete geçirdi. Şirket, ilk İş Makineleri Bölge Tesisi’ni Eylül ayında İzmir’de açmıştı.

CNH Industrial ile tarım ekipmanları alanındaki işbirliğini iş makineleri alanına da taşıyan TürkTraktör, toplam 6.200 metrekare alana sahip olan Ankara İş Makineleri Bölge Tesisi’ni, bölgeye satış, satış sonrası hizmetler ve yedek parça satış hizmetleri vermek üzere Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreniyle faaliyete geçirdi.

TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta açılış töreninde yaptığı konuşmada, 2014 yılının özel bir yıl olduğuna dikkat çekerek,“Geçtiğimiz Haziran ayında Adapazarı’nda ikinci fabrikamızı açtık. Bugün de CNHI ile Koç Holding’in yeni iş birliği olan iş makineleri operasyonundaki İzmir’den sonra ikinci direkt satış ve servis tesisimizin açılışında bir aradayız.” dedi. CNHI’ın iş makinelerindeki sektörel bilgi birikimini Koç Holding’in marka değeri ile bir araya getirerek tarım sektöründeki başarılarını iş makineleri alanına da taşımak amacında olduklarını kaydeden Marco Votta,“Müşterilerimize en doğru ve kaliteli ürünü, üst düzey hizmet anlayışı ile sunmayı hedefliyoruz. Sektördeki en önemli oyunculardan biri olmak için müşterilerimizin ticari ve teknik ihtiyaçlarını doğru anlamamız çok önemli. Açılışını yaptığımız Ankara tesisimiz de bu bağlamda bu misyonumuzun İzmir’den sonra ikinci kilometre taşı oldu.” diye konuştu.

TürkTraktör İş Makineleri Direktörü Serhad Taşkınmeriç ise 33 milyar dolarlık yıllık cirosu ile dünyanın sayılı üreticilerden biri haline gelen CNHI ile Koç Holding’in Türk Traktör çatısı altında traktör üretimiyle uzun yıllardır süregelen ortaklıklarına Case ve New Holland marka iş makineleri distribütörlüğü operasyonunun da katılmasıyla sektörde önemli bir adım atıldığını anlattı.

Çalışmalarda müşteri odaklılığın önemine vurgu yapan Taşkınmeriç, “Ankara Tesisimiz 6.200 metrekare alana sahip. 2.400 metrekarelik servis alanımızda aynı anda 12 makineye servis hizmeti verilebiliyoruz. 600 metrekare büyüklüğündeki yedek parça depomuzda mevcut makine parkına ve satışı planlanan makinelere yönelik yedek parça stoğu yapıldı. Bu stok her gün yeni ilavelerle de genişletilmeye devam ediyor.” ifadelerinde bulunarak şöyle konuştu: “Bu tesis ile bölgeye satış sonrası konularında mümkün mertebede en hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla destek vereceğiz. Mobil servis araçlarımız, gerek ürün destek gerekse teknik destek mühendislerimizle müşterilerimizin taleplerine anında çözümler üreterek hızlı dönüşler sağlayacağız. Yaptığımız yatırımların yanında bunları gerçekleştirebilmek için alanında son derece uzman ve tecrübeli bir ekip kuruldu ve bu ekiple beraber şu ana kadar pazardaki en yüksek servis ve hizmet standartlarını bu tesisimizde veriyor olacağız.”

İş makineleri sektöründe iddialı olduklarını dile getiren Taşkınmeriç, “Ankara Bölge’de ve Türkiye genelinde sunacağımız kusursuz satış ve satış sonrası hizmetler ile 172 yıllık Case ve 119 yıllık New Holland markalarının üst düzey ürünleri bir araya geldiğinde, yakın zamanda bu önemli sektörün önemli oyuncularından biri olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina