Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - TürkTraktör yeni patentlerine İstanbul’da imza atacak
TürkTraktör yeni patentlerine İstanbul’da imza atacak

Büyüyen Ar-Ge yapısını yeni ve farklı bir lokasyon ile desteklemek isteyen TürkTraktör, İstanbul’da açtığı yeni Ar-Ge, Tasarım ve İnovasyon Ofisi’ni devreye aldı.

İstanbul’daki yeni ofisin faaliyete başlamasıyla birlikte açıklamalarda bulunan TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, 2009 yılında Ankara’da hizmete alınan Ar-Ge merkezi ile Türkiye iş makineleri sektöründe bir ilke imza attıklarını; o yıldan bu yana Ar-Ge yatırımlarına 230 milyon TL’den fazla kaynak ayırdıklarını belirtti. Gerek yerel gerekse de global rekabette öne çıkmanın yolunun Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarından geçtiğine dikkat çeken Votta, şu ifadeler ile açıklamalarını sürdürdü:

“Çiftçilerimizin hayatında fark yaratacak yeni teknolojilerin öncüsü olmak için çalışmalarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Modern tarıma yön veren şirket olma vizyonumuz ile Ar-Ge alanında yapılan tüm çalışmaları sadece markamızı değil, sektörü geliştirecek en önemli konu başlığı olarak görüyoruz. Ankara’daki Ar-Ge merkezimizde bir traktörü tasarımında motoruna kadar geliştirilerek test ediyoruz. Tüm bunlara ek olarak, 2017 sonu itibarıyla 13’ü uluslararası olmak üzere toplam 159 aktif patente ulaştık. İstanbul’da faaliyetlerine başlayan Ar-Ge, Tasarım ve İnovasyon Ofisimiz ile yapımızı destekleyeceğiz ve aynı zamanda otomotiv sektöründe deneyimli daha fazla kişiye ulaşacağız.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina