Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - TürkTraktör’den New Holland İş Makineleri Tatbikat Turu
TürkTraktör’den New Holland İş Makineleri Tatbikat Turu

TürkTraktör, satış ve servis ağıyla birlikte Türkiye’de 11 ilde düzenleyeceği New Holland İş Makineleri Tatbikat Turu’na Ağrı etkinliğiyle başladı.

Tatbikatta davetlilere özel olarak hazırlanan parkurda New Holland iş makineleriyle test sürüşü yapılırken farklı ürünleri tüm fonksiyonlarıyla görüp deneyimleme fırsatı da sunuldu. Etkinlikte tarım tipi teleskopik yükleyici, nokta dönüşlü mini yükleyici, kazıcı yükleyici ve mini ekskavatör olmak üzere 4 ürünle bu ürünlerin tamamlayıcıları olan geniş ataşman serisi kullanıma sunuldu.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, yıllardır traktör ve tarım makineleri için gerçekleştirilen ve her sene yoğun ilgiyle karşılanan saha tatbikatlarını iş makinesi alanına da taşıdıklarını belirtti. Özdemir, şunları söyledi: “Davetlilerimize, makinelerimizin özelliklerini ve farklı ataşmanlarla kabiliyet yelpazesinin nasıl değişeceğini gösteriyoruz. Tatbikat süresince sunulan yeni makineler, çiftçilerin işlerini daha kolay, daha hızlı ve daha iyi yapabilmelerini sağlayarak faaliyetlerini artıran eşsiz araçlar. Etkinliğimize inşaat sektöründen hafriyatçı, müteahhit ve belediyelerden konuklarımızı da ağırladık. Müşterilerimiz, geleneksel makinelere kıyasla olağanüstü bir balyalama ve manevra kabiliyetiyle genel çiftlik faaliyetlerinin simülasyonunu gerçekleştiren mini yükleyici ve teleskopik yükleyicilerden çok etkilendiler. Kazıcı yükleyici ve mini ekskavatörlerin en beğenilen özellikleri ise yüksek güç performansı ve kolay manevra yapabilme kabiliyeti oldu. Hedefimiz, farklı iş alanlarında faaliyet gösteren müşterilerimize tüm günlük faaliyetlerine uygun olarak ihtiyaçları belirleyip onlara, işlerini geliştirebilecekleri doğru ürün ve hizmetleri sunmak.”

2013 yılında kurulan New Holland iş makineleri ağının, Türkiye’de 50’yi aşkın satış noktası ve yaygın servis ve yedek parça noktasıyla New Holland standartlarına uygun en iyi ürün ve hizmetleri sunduğu belirtiliyor. TürkTraktör, düzenlediği İş Makineleri Tatbikat Turu ile ürün ve uygulamalarla ilgili farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Tura Kayseri, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Konya, Ankara, Sakarya, Bursa, Lüleburgaz ve Söke’de gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edilecek.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina