Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - UP Makine, kamu kuruluşlarının personel yükseltme ihtiyaçlarına güvenli çözümler sağlıyor
UP Makine, kamu kuruluşlarının personel yükseltme ihtiyaçlarına güvenli çözümler sağlıyor

Bursa’daki tesislerinde ELS markası altında ürettiği yükseltme platformlarını Türkiye ve dünya genelinde katıldığı çeşitli organizasyonlarda tanıtmaya devam eden UP Makine, Türkiye’deki kamu sektörüne yönelik çalışmalarını da hızlandırdı. Ürün bilinirliğinin artmasıyla satışlarını artıran firma, yakın bir zaman içerisinde Rusya’da ciddi yatırımlar yapmaya hazırlanıyor.


3 metre ve üstü yüksekliklerde çalışacak olan herkesin kendileri için potansiyel bir müşteri olduğunu dile getiren Up Makine Satış ve Pazarlama Müdürü Sibel Aygül, özellikle belediye hizmetlerinde platform kullanmanın iş güvenliği açısından gerekli olduğunu ifade etti. Aygül, “Üretici bir firma olarak her şeyden önce bu bilinci yaratmaya çalışıyoruz. Öncelikle platformun hangi amaçla kullanılması gerektiğini anlatıp karşımızdaki kurumun ne tür bir makineye ihtiyacı olduğunu tespit ediyoruz, sonrasında markamızın avantajlarını ortaya koyuyoruz. Artık platformlar; adliye sarayları, evlendirme sarayları, kültür merkezleri gibi belediye bünyesindeki binaların hem yapım öncesi hem yapım sonrası aşamalarında ve askeriye depolarında sıkça kullanılıyor. Genellikle son çıkardığımız dar şasiye sahip, kompakt bir makine olan EL8S ve Junior 5.5 dediğimiz hafif tip makaslı platform modeli tercih ediliyor. Hâlihazırda platform kullanan ve henüz platforma geçiş yapmamış, farklı çözümlerle ihtiyaçlarını karşılayan kuruluşlarımızla gerekli iletişimleri kuruyoruz.” diye konuştu.

Yerli üretici olmanın avantajları

Türkiye’de geniş ürün gamına sahip ve seri üretim gerçekleştiren tek yerli yükseltme platformu üreticisi olduklarının altını çizen Satış ve Pazarlama Müdürü Aygül, yerli üretici olmalarının avantajlarını şöyle sıraladı: “Avrupa standartlarında bir teknolojiyle donatılmış ve dünyadaki en son yeniliklere uygun bir tesisimizin yanı sıra geniş bir Ar-Ge ekibimiz var. Ürün geliştirme adına aktif bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yerli üretici olduğumuzdan dolayı yedek parça stokumuzla ilgili müşterilerimize hiçbir sorun yaşatmıyoruz. Ayrıca müşterilerimiz, yedek parçaları herhangi bir distribütör olmadan, direkt olarak üreticiden tedarik ettiği için maliyet anlamında da ciddi bir avantaj sağlıyoruz. Servis ve teslimat konusunda hızlı ve sağlıklı çözümler sunuyoruz. Stoklu çalışarak özellikle paket satışlarda teslimatları kısa süre içerisinde gerçekleştiriyoruz. Gelen paket satış taleplerinde maksimum 2 hafta içerisinde ciddi adetlerde makine üretebilecek kapasiteye sahibiz.”

“Rusya’da ciddi adımlar atacağız”

ELS Makine, sponsoru olduğu 5. Rus Rental Konferansı’na katıldı. St. Petersburg’da düzenlenen ve Rus kiralama sektörü için yılın en önemli organizasyonu olarak kabul edilen konferansta, pazarın mevcut durumu ve pazar geliştirme stratejileri gibi konular ele alındı. Konferans hakkında değerlendirmelerde bulunan Sibel Aygül, “Fiilen orada var olmak ve kiralama firmalarının yetkilileriyle iletişim halinde olmak ufkumuzu daha çok genişletti diyebilirim. Çok yakın bir zamanda Rusya’da ciddi adımlar atacağız. Orada Türk üretimine büyük bir sempati duyuluyor. Tesisimiz, yatırımlarımız ve tüm dünyada yaptığımız çalışmalarımız hakkında bilgilendirdiğimiz insanlar farklı bir noktaya geldiğimizin kanısına vardılar. Ayrıca lojistik açısından da onlar için kritik bir noktada bulunuyoruz. Üretici olarak Rusya’da çok ciddi bir potansiyel görüyoruz ve güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Türkiye’deki teslimatlar devam ediyor

Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde Kayseri Platform’a 12 adet platform teslimatı yapan ELS Makine, 10, 12 ve 14 metre çalışma yüksekliğine sahip akülü makaslı 10 makinenin teslimatını da gerçekleştirdi. Kayseri Platform’un, ilk aldığı makineler üzerinde çeşitli gözlemler yaptığını söyleyen Aygül sözlerine şu şekilde devam etti: “O makineleri sahada çalıştırmaya başladılar ve geri bildirimleri topladılar. Müşterilerden aldıkları bilgiler olumlu yönde olunca ikinci yatırımlarında da ELS’de karar kıldılar. Şimdi ikinci teslimatımızı gerçekleştirdik hatta makineler çalışmaya başladı. Satış sonrası hizmetlerden de çok memnun olduklarını dile getiriyorlar. İstedikleri zaman servis anında müdahale ediyor, kendi müşterileriyle yaşadıkları herhangi bir problem sırasında da bizden destek alıyorlar.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina