Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - VOLVO CE, ABG FİNİŞER İŞİNİ AMMANN GRUBA DEVREDİYOR
VOLVO CE, ABG FİNİŞER İŞİNİ AMMANN GRUBA DEVREDİYOR

VOLVO CE, ABG FİNİŞER İŞİNİ AMMANN GRUBA DEVREDİYOR

Volvo İş Makinaları (Volvo CE) ve Ammann Group, Volvo CE'nin küresel ABG finişer iş biriminin Ammann Group'a satışı konusunda anlaşmaya vardı. Satış, Almanya'nın Hameln kentindeki ABG finişer üretim ve teknoloji merkezinin yanı sıra Volvo CE'nin Linyi (Çin) ve Bangalore (Hindistan) asfaltlama işletmelerini de kapsıyor.

Anlaşmanın, Ammann Grubu'nun ürün portföyünü ve dağıtım ağını güçlendirirken, Volvo CE'nin sürdürülebilir çözümler, yeni teknolojiler ve hizmetler geliştirmeye yönelik stratejisine odaklanmasına olanak sağlayacağı belirtiliyor.

İsviçre merkezli bir aile şirketi olan Ammann Grubu, yol yapımı ve ulaşım altyapısı alanındaki uzmanlığıyla inşaat sektörüne yönelik karıştırma tesisleri, makineler ve hizmetleri alanında dünyanın lider tedarikçileri alanında yer alıyor.

Ammann Group CEO'su Hans-Christian Schneider, "Bu stratejik satın alma, ürün tekliflerimizin derinliğini tamamlıyor ve müşterilerimize sunduğumuz çözümleri daha kapsamlı hale getiriyor. Aynı zamanda Ammann'ı asfalt plentlerinden serme ve sıkıştırmaya kadar her şeyi kapsayan bir çözüm paketi ile konumlandıracak" dedi.

Müşteriler, Ammann Grubu bayi ağı ve seçilmiş bazı Volvo CE bayileri aracılığıyla ABG ürünleri için satış sonrası ve diğer hizmetlere erişmeye devam edecekler. Bu satışın bir sonucu olarak Hameln'deki Volvo CE sıkıştırma ekipmanları üretimi zamanla, kademeli olarak durdurulacak.

Anlaşmanın, çalışma konseyi istişarelerinin ve yasal süreçlerin ardından, 2024 yılının ilk yarısında tamamlanması bekleniyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina