Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Volvo, INTERMAT 2018'de geleceği inşa edecek
Volvo, INTERMAT 2018'de geleceği inşa edecek

Volvo İş Makineleri, ‘Geleceği İnşa Etmek’ temasıyla katılacağı fuarda, sadece bir makine tedarikçisi olmanın ötesine geçerek, kapsamlı çözümlerle müşterilerine daha yüksek üretkenlik ve karlılık sağlayan yeni teknolojilerini ve hizmetlerini sergileyecek.

Fuarda firmanın kapalı ve açık alanlarında sergilenecek ürünleri arasında; kısa kuyruk dönüşlü EWR170E lastikli ekskavatör, kısa kuyruk dönüşlü ECR355E paletli ekskavatör ve SD160B toprak silindiri ile birlikte daha yüksek üretkenlik sağladığı belirtilen yeni EPM3 merkezi kontrol sistemi ve yeni ‘Pave Assist’ veri yönetim sistemine sahip olan P6820D ve P4820D serici modelleri yer alacak.

Ziyaretçiler, ‘Volvo Co-Pilot’ ve diğer destek fonksiyonlarına (yük, sıkıştırma, kazı ve taşıma) sahip makineler hakkında detaylı şekilde bilgi alabilecekler.

Geleceğin makinelerine yönelik ipuçları da verecek olan Volvo, sektörde tamamen elektrikli ilk ekskavatör olan EX2’nin prototipi ile birlikte elektromobilite, bağlanabilirlik ve toplam saha çözümlerine yönelik diğer araştırma projelerini de kapsamlı şekilde gözler önüne serecek.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina