Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Volvo iş makinesi satışlarını yüzde 10 arttırdı
Volvo iş makinesi satışlarını yüzde 10 arttırdı

Volvo iş makinesi satışlarını yüzde 10 artırdı

Avrupa ve Kuzey Amerika gibi stratejik pazarlardaki olumlu koşullar, servis faaliyetlerine odaklanma, üretim kapasitesindeki esneklik ve sıkı maliyet kontrolü çalışmaları Volvo İş Makinelerinin (Volvo CE), 2019’un ikinci üç aylık dönemindeki finansal tablolarına olumlu yansıdı.

Volvo CE; nisan, mayıs ve haziran ayları genelindeki gelirlerini geçen yıla kıyasla yüzde 10 arttırarak 26.814 milyon İsveç kronu (yaklaşık 2,8 milyar dolar) ciro elde etti. Böylece yılın ilk 6 ayındaki gelir toplamı da geçen seneye kıyasla yüzde 12 artışla 45.317 milyon İsveç kronuna (yaklaşık 4,8 milyar dolar) ulaşmış oldu. Firmanın aldığı siparişler toplamda yüzde artarken, SDLG siparişleri ise Çin’deki güçlü yükleyici ve ekskavatör talebinin etkisiyle yüzde 28 arttı.

Bu dönemde dünya genelindeki toplam iş makinesi pazarına yönelik yapılan değerlendirme ise Avrupa’da yüzde 5, Kuzey Amerika’da yüzde 7, Güney Amerika’da yüzde 6 ve Çin pazarının yüzde 8 büyüdüğü, Çin dışındaki Asya pazarının ise yüzde 11 azaldığı belirtildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina