Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Volvo orijinal yedek parçalarına 2 yıl veya 6000 saat garanti!
Volvo orijinal yedek parçalarına 2 yıl veya 6000 saat garanti!

Türkiye’de ASCENDUM Makina tarafından pazara sunulan Volvo iş makineleri, işletme maliyetlerini aşağı çekmek, makinelerin işte kalma süresini uzatmak ve müşteri memnuniyetini artırmak adına, orijinal yedek parçalarında garanti süresini 2 yıl veya 6000 saate yükseltti. ASCENDUM Makina’nın Türkiye Yedek Parça ve Servis Satışları Müdürü Mustafa Mümtaz Civan, söz konusu garantiyle ilgili bilgilendirmede bulundu.



Uzun bir süredir devam eden 1 yıllık garanti süresinin sektör tarafından yakından izlendiğini dile getiren Mustafa Mümtaz Civan, “1 yıl olan garanti süresinin, 2 yıl veya 6000 saat garanti süresine uzatılması, müşterilerimize daha önce görülmemiş garanti şartları sağlıyor. Bu iyileştirme, Volvo’nun üstün teknoloji ve kalite ile üretilen yedek parçasına olan güvenini de gösteriyor.” dedi. Civan ayrıca garanti şartlarının süreli bir kampanya olmadığını; filtre, yağ, kayış, tırnak gibi sarf malzemeler hariç standart olarak tüm yedek parçaları kapsadığını vurguladı. 



Orijinal parçanın avantajı


Garanti uzatılmasının, aynı zamanda Volvo tarafından müşteriye sağlanan katma değerin de bir göstergesi olduğunu belirten Mustafa Mümtaz Civan, yedek parça kullanımında orijinal tercih edilmesinin önemine de değindi. Garantisi olmayan parçaların makineye uyumsuz olabileceği, kısa ve orta vadede kullanıcılara para kaybettireceğini de ekleyen Civan, “Ürün piyasaya sunulana kadar geçtiği süreçlerde test edilerek geliştirilen orijinal yedek parçalar, beraber çalıştığı parça / komponentler ile en verimli çalışacak şekilde tasarlanır ve geliştirilir. Bu çalışmalar ürün piyasaya sunulduktan sonra da devam etmektedir.” şeklinde konuştu.



 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina