Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Volvo Penta, Gradall’ın motor tedarikçisi oldu
Volvo Penta, Gradall’ın motor tedarikçisi oldu

ABD merkezli Gradall, yeni XL Serisi ekskavatörlerinin ‘Tier 4 Final’ sınıfı dizel motorlarının tedariki konusunda Volvo Penta ile anlaşmaya vardı. Teleskopik bomlu bu ekskavatörlerde kullanılacak 5 ve 8 litrelik Volvo motorlar, 2015’in ikinci çeyreğinden itibaren teslim edilmeye başlanacak.

Volvo’nun sektörde oldukça iyi bir imaja sahip olduğunu belirten Gradall ekskavatörlerin satış ve pazarlamasından sorumlu başkan yardımcısı Mike Popovich, “Volvo Penta motorları bize uygun, çünkü zor koşullarda çalışan ekskavatörlerimizi güçlendirebilecek kadar dayanıklılar. Çelikten sonraki en önemli tedarik konumuz motordur. Birlikte güvenerek çalışabileceğimiz ve sorunlarımız üzerinden ekibimizle işbirliği içerisinde çalışarak gelebileceğimiz bir tedarikçi arıyorduk. Volvo Penta’nın felsefesi ve çalışma tarzı bize çok benziyor. Bizim adımıza hızlı kararlar almak için yeterince çevikler” dedi.

Volvo Penta’nın endüstriyel satışlardan sorumlu başkan yardımcısı Shawn Sweet, sağladıkları teknik çözümlerin Gradall ürünleriyle çok iyi uyum sağlayacağını belirterek, “Ürünlerimizin Gradall’ın hizmet verdiği sektörlerdeki müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacağına eminiz. Tüm OEM müşterilerimizle olduğu gibi Gradall ile de yakın şekilde çalışarak onlara ihtiyaç duydukları ürün, hizmet ve tecrübeyi sağlayacağız” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina