Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Volvo Trucks’ın yeni servisi Artıfe ServisOne'ın açılışı yapıldı
Volvo Trucks’ın yeni servisi Artıfe ServisOne'ın açılışı yapıldı

Temsa İş Makinaları, Volvo Trucks Türkiye tek yetkili distribütörlüğünü üstlendiği 1 Ocak 2017’den bu yana Volvo Trucks için satış ve satış sonrası ağını güçlendirmeyi sürdürüyor.  Son olarak Ağustos ayında hizmet vermeye başlayan yetkili servis Artıfe ServisOne’ın resmi açılışı da gerçekleşti.

Gebze Şekerpınar’da yer alan tesisin açılış törenine Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Volvo Trucks Doğu Pazarları Direktörü Per Forsberg, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Artıfe ServisOne Yönetim Kurulu Başkanı Davut Berker ile davetli topluluğu katıldı.



Başarıda satış sonrasının gücü

Törende konuşan Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Volvo Trucks’ın tek yetkili distribütörü olarak göreve başladıktan bu yana pazar paylarını iki katına çıkardıklarını, bu artışta satış organizasyonu ve bayi yapılanması konusunda gerçekleştirdikleri çalışmaların da katkısı olduğunu belirtti. Zeka, “Çekici pazarında ise pazar payımızı %5’lerden %9’lara çıkardık ve Volvo Trucks FMX ile inşaatta büyümeye devam ediyoruz. Bu başarının arkasında biliyoruz ki, güçlü bir satış ekibi ve yüksek hizmet kalitesi ile Türkiye geneline yayılan Volvo Trucks satış sonrası ağı var. Ağır ticari araçlar piyasasına aşina, tecrübeli bir ekip ve yönetim kadrosu tarafından temelleri atılan Artıfe ServisOne’ın bayi ağımıza eklenmesi ile birlikte, müşterilerimize sunduğumuz tecrübe ve mükemmeliyetçi hizmet anlayışımızın daha da pekişeceğinden eminiz.” dedi.



“Çekici pazarında pazar payımızı %5’lerden %9’lara çıkardık ve Volvo Trucks FMX ile inşaatta büyümeye devam ediyoruz”


Volvo Trucks Doğu Pazarları Direktörü Per Forsberg de Volvo Trucks için odak noktasının her zaman müşteri olduğunu, Temsa İş Makinaları’nın da kendileriyle her konuda uyum içerisinde çalıştığını ve Artıfe ServisOne’ın müşteri memnuniyetini artıracak çalışmalar içerisinde bulunacağını vurguladı.



Volvo Trucks’a özel servis alanı

Kamyon, treyler ve otobüs alanında uzun yıllar servis desteği ile fren, süspansiyon ve çeşitli marka parça tedarikleri sağlayan Artıfe ServisOne’nin Şekerpınar’da bulunan yeni tesisi,  aynı anda 20 araca hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Araç parkı, yedek parça deposu, servis alanları, bekleme salonu ile hizmet verecek olan yetkili servis müşterilerin konforuna, ihtiyaçlarına ve Volvo Trucks standartlarına göre tasarlandı. Serviste, 24 saat yol yardım hizmeti, treyler servisi ve tamiri, fren testi, kaporta boyama, havalandırma ve mobil hizmetler veriliyor.



Nuhoğlu: “Yatırımların devam etmesi mutluluk veriyor”

Açılışın konuğu olan UND (Uluslararası Nakliyeciler Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, konuşmasında “Gelecek ihracattadır” vurgusu yaparak Türkiye’nin güçlü ekonomisi ile zor dönemlerin üstesinden her zaman geldiğini belirtti. Nuhoğlu, “ Bu dönemlerin atlatılmasında ihracat her zaman önemli bir rol oynamıştır ve bugün bizim sektörümüz çok güçlü. Bu dönem paniklemeden sakin kalma dönemidir. Önümüzdeki günlerde uluslararası nakliyecilik ve Türkiye nakliyecilik sektöründe desteklerin verileceğini öngörüyoruz. Bu nedenle yatırımların devam etmesi bize mutluluk veriyor. Temsa İş Makinaları’nın öncülüğünde dünyanın önde gelen markası Volvo Trucks ile uzun yıllardır sektörümüze hizmet veren Artıfe ServisOne’ın birlikteliği bize güven veriyor.” şeklinde konuştu.






Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina