Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - Volvo’nun elektrikli kompakt makineleri internet üzerinden siparişe açıldı
Volvo’nun elektrikli kompakt makineleri internet üzerinden siparişe açıldı

Volvo’nun elektrikli kompakt makineleri internet üzerinden siparişe açıldı

Volvo İş Makineleri, Volvo Group bünyesinde bir ilke imza atarak, yeni elektrikli kompakt iş makineleri için müşterilerin internet ortamında ön sipariş verilebilmesini sağlayacak e-ticaret uygulaması tanıttı.

Bu ön sipariş uygulaması üzerinden başvuran müşteriler, yaz aylarında teslimatlarına başlanması hedeflenen ECR25 elektrikli kompakt ekskavatör ve L25 elektrikli kompakt lastikli yükleyici için üretim bandından sıra almak için rezervasyon yapmış oluyor. Müşteriler nihai bir siparişe hak kazandıkları taktirde ayrıca mesajla bilgilendiriliyorlar.

Yerel Volvo iş makineleri bayileriyle iş birliği içinde yürütülen e-ticaret uygulaması (www.volvoce.com/global/en/our-offer/emobility) çerçevesinde müşterilere Volvo Finansal Hizmetler (VFS) aracılığıyla cazip ödeme seçenekleri de sunulacak.

Tamamen elektrikli olan bu makinelerin sıfır egzoz, düşük gürültü ve titreşim seviyeleri sayesinde geleceğin şehir için inşaat sahaları ve her türlü hassas çalışma alanları için vazgeçilmez olacağı belirtiliyor. Makinelerin yakıt ekonomisiyle birlikte daha az bakım ihtiyacı ve kullanım kolaylığı ile de kullanıcılara avantaj sağlayacak.

Volvo İş Makineleri Başkanı Melker Jernberg, zararlı emisyonlardan bahsederken sadece karbondioksite odaklanmanın gerçekçi olmadığını belirterek, “Araştırmalar gürültü kirliliğinin de en az egzoz gazları kadar önemli olduğunu gösteriyor. Daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek istiyorsak, her ikisiyle aynı anda başa çıkmanın yollarını geliştirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina