Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Wacker Neuson sektördeki ağırlığını artırıyor
Wacker Neuson sektördeki ağırlığını artırıyor

Wacker Neuson sektördeki ağırlığını artırıyor

Kompakt iş ve inşaat makineleri alanındaki faaliyet gösteren Wacker Neuson Group, gerek zaten güçlü olduğu bölgelerdeki olumlu pazar koşulları gerekse her geçen gün gelişen bayi ağının etkisiyle gelirlerini çift haneli oranlarda artırmaya devam ediyor.

2019 yılının ilk altı ayında küresel gelirlerini %15,2 arttırarak 950,7 milyon avroya taşıyan firma, küresel ekonomideki yavaşlamaya rağmen yıl geneli için de cirosunu %6 ila 8 oranında arttırarak 1,775 ila 1,850 milyon avro gelire ulaşmayı hedefliyor.

Wacker Neuson en büyük pazarı olan Avrupa’da inşaat sektöründen gelen güçlü talep ve tarım ekipmanlarında ortalamanın üzerindeki artışın etkisiyle %15,5 artış ile 692,3 milyon avro ciro sağladı.

Kuzey Amerika’da gelişen bayilik yapısı ve Güney Amerika’daki olumlu pazar koşullarının etkisiyle Wacker Neuson’un Amerika genelindeki gelirleri %13,7 artarak 229,5 milyon avroya ulaştı.

Firmanın hedef pazarları arasında öne çıkan Çin’de 2018 başında açtığı fabrikasındaki üretim faaliyetleri hızlanıyor. John Deere ile mini ve kompakt ekskavatörler alanında yapılan anlaşma da satışlara olumlu şekilde yansıdı. Asya-Pasifik bölgesindeki satışlar %19,9 artışla 28,9 milyon avro olarak gerçekleşti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina