Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Wacker Neuson’dan iki yeni kompakt telehandler modeli
Wacker Neuson’dan iki yeni kompakt telehandler modeli

Kompakt iş ve inşaat makinelerinin uzmanı Wacker Neuson, yeni TH408 ve TH 522 modelleri ile telehandler ürün yelpazesini güçlendirdi.

Wacker Neuson, yeni modellerin de eklenmesiyle birlikte müşterilerinin çeşitli kullanım alanlarına uygun, 4 ila 6 metre azami kaldırma yüksekliğine sahip dört farklı telehandler sunuyor.

Günlük çalışma koşullarının değişken ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi hedefleyen Wacker Neuson, farklı kaldırma kapasitelerine, ölçülere ve çeşitli ataşman uygulamalarına sahip modelleriyle müşterilerine alternatifler arasından seçim imkânı sağlıyor.

Kompakt yapısı ile azami 4,1 metre kaldırma yüksekliği ve 800 kilogram yük taşıma kapasitesi sağlayan yeni TH408, Wacker Neuson tarafından üretilen pazardaki en küçük telehandler olarak dikkat çekiyor. 59,5 santimetre gibi oldukça dar bir içten içe dönüş çapına sahip olan bu model, depo ve sera gibi dar çalışma alanlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Bozuk zemin koşullarındaki hareket kabiliyeti ve dar alanlardan geçişe imkân sağlayan kompakt tasarımı, bahçe ve peyzaj işleri için de önemli oranda avantaj sağlıyor. 2 bin 270 kilogramlık ağırlığa sahip olan TH408, treyler ile taşınabiliyor.

Diğer yeni model olan TH522 ise 5,5 metre azami kaldırma yüksekliği ve 2 bin 200 kilogram yük taşıma kapasitesi sağlıyor. Güçlü motor ile yüksek manevra kabiliyetinin ideal bileşimi, makinenim çok amaçlı olarak kullanımına olanak veriyor. Ağır kaldırım taşı paletlerini kolayca taşıyabiliyor.

Wacker Neuson’un kompakt telehandler serisinden bulunan TH408, TH412, TH522 ve TH625 modelleri; yüksek performans, değişik bağlantı şekilleriyle sağlanan kullanım çeşitliliği, yüksek manevra kabiliyeti ve kompakt yapıları ile yükseklere kolayca istifleme yapma imkânı sağlıyor.

 

Model

Kaldırma yüksekliği

Yük kapasitesi

Motor gücü

Çalışma ağırlığı

TH408

4,145 mm

800 kg

26 hp

2,270 kg

TH522

5,471 mm

2,200 kg

49 hp

4,200 kg

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina