Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Wanco ışık kuleleri, HMF Makina güvencesiyle Türkiye’de
Wanco ışık kuleleri, HMF Makina güvencesiyle Türkiye’de

Hyundai marka iş makineleri ve forkliftler, Atlet depo içi istif makinaları, D&A hidrolik kırıcılar, Mantovanibenne marka yıkım ataşmanları ve Airo personel yükselticilerin Türkiye distribütörü olan HMF Makina, ürün gamına ABD’nin önde gelen ışık kulesi üreticisi Wanco’yu da ekledi.

1984 yılında kurulan ve Colorado Denver’daki tesislerinde elektronik trafik işaretleri, radar hız tabelaları, trafik yoğunluk ölçerleri, dizel ve güneş enerjili ışık kuleleri üreten Wanco ışık kulelerinin Türkiye distribütörü olan HMF Makina tarafından yapılan açıklamada; ürünlerde standart olarak 2 yıl 2.000 saat garanti sunulduğu ve 40’ı aşkın servis ile kullanıcıların tüm taleplerinin karşılandığı belirtildi.

Çalışmaların kesintisiz olarak devam ettiği baraj, otoyol, köprü, konut inşaatları gibi birçok farklı projede kullanılan Wanco ışık kulelerinin, 6 kW’lik Kubota dizel motoru ve 4 adet metal halide lambası ile 30.400 metrekarelik bir alanda 5,4 lümen / metrekare aydınlatma kapasitesine sahip bulunduğu kaydedildi. Geniş yakıt tankı ile 70 saate kadar kesintisiz çalışma imkanı sunan Wanco’nun, Kubato motorunun saatte 1,67 litrelik yakıt tüketimi ile yüksek aydınlatma gücünü en ekonomik şekilde garanti ettiği ve kulelerin ayrıca, jeneratör olarak da kullanılabildiği bilgisi verildi.

Wanco ışık kuleleri ile 9.14 metreye çıkarak daha geniş alanlara ulaşmanın mümkün olduğu kaydedildi. Düşük gürültü seviyesi ile çevrede çalışanları rahatsız etmeyen, sabitleyici ayakları ile çalışma pozisyonunda yere sağlam basan ve devrilme riski minimize edilmiş bir çalışma sahası sunduğu bildirilen Wanco’nun, şantiyeler arası naklinin de kolayca yapılabildiğine dikkat çekildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina