Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Wirtgen, yeni büyük freze makinesi ile geniş uygulama aralığı sunuyor
Wirtgen, yeni büyük freze makinesi ile geniş uygulama aralığı sunuyor

Wirtgen, pazara sunduğu yüksek performanslı yeni W 210 XP model büyük freze makinesini tanıttı. Yeni model geniş uygulama aralığı, verimlilik, düşük maliyet ve kullanım kolaylığı sunuyor.
Wirtgen, yüksek motor gücünü düşük makine nakliye ağırlığı ile birleştirdiği W 210 XP modelini sınıfının en iyisi olarak tanıttı. 28,8 ton çalışma ağırlığındaki bu yeni model, 6 silindirli 777 hp’lik güçlü motoru sayesinde yüzey iyileştirmeden asfalt kaldırma işlemine ve ince freze işlerine kadar geniş uygulama aralığına sahip ve bu nedenle kullanıcıya maksimum verimlilik sunuyor. Standart olarak 2 metre genişliğinde kesici tamburla gelen makineyle 1,5 ve 2,2 metrelik tamburlar da opsiyonel olarak sunuluyor. 2 ve 2,2 metrelik tamburlarda bulunan Esnek Kesici Sistem Işığı (FCS Light) özelliği yalnızca kullanım esneklik değil, yüksek makine kullanımı da sunarak verimliliği arttırıyor.

Tüm tamburlar HT22 hızlı değiştirme sistemine sahip bulunuyor. Bu sayede tamburun aşınmaya maruz kalan dayanıklı üst bölümü sahada kolay ve hızlı bir şekilde değiştirilebiliyor. Böylece tamburun ömrü uzadığı gibi bakım esnasında meydana gelen çalışma kayıpları da en aza indiriliyor. Kompakt boyutu ve optimum makine taşıma ağırlığı sayesinde nakliye maliyetlerini düşüren makine, ergonomik olarak tasarlanmış bir operatör platformuna sahip bulunuyor.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina