Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - WORLD RX YARIŞ PİSTİNE ELEKTRİKLİ VOLVO İŞ MAKİNELERİ HAYAT VERDİ
WORLD RX YARIŞ PİSTİNE ELEKTRİKLİ VOLVO İŞ MAKİNELERİ HAYAT VERDİ

WORLD RX YARIŞ PİSTİNE ELEKTRİKLİ VOLVO İŞ MAKİNELERİ HAYAT VERDİ

Hem inşaatın hem de motor sporlarının sürdürülebilir dönüşümünü hızlandıran Volvo İş Makineleri (Volvo CE), elektrikli inşaat çözümlerini kullanarak Hong Kong'daki FIA Dünya Rallycross (World RX) Şampiyonası yarış pistinin yalnızca sekiz günde inşa edilmesine yardımcı oldu.

2023 sezonunun bu yılki son durağı, FIA'nın Hong Kong şehir merkezinde gerçekleştirilen ilk tamamen elektrikli ralli-kros yarışı oldu.

Organizasyonun resmi pist oluşturma ortağı olan Volvo CE, sürdürülebilir çözümlerin bir karışımını kullanarak bu yarış pistinin dar virajlarını ve nefes kesen atlayışlarını şekillendirerek elektrikli portföyünün ve dijital çözümlerinin gücünü gösterdi.

Dig Assist dijital çözümü tarafından desteklenen 23 tonluk EC230 model elektrikli ekskavatör ve atlamaları oluşturmak için herhangi bir açıda kazı yapma olanağı sağlayan Engcon tiltrotator ataşmanı çalışmalarda hassas kullanım avantajı sağladı.

Ayrıca pistin hem inşası hem de bakımı için Çin'den gelen iki yeni L120 elektrikli tekerlekli yükleyici de çalıştı. Bazı Asya pazarlarında müşteri test aşamasında olduğu belirtilen bu makinelerin, diğer pazarlara da kısa sürede sunulacağı açıklandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina