Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - XCMG XC998 MERMER YÜKLEYİCİ ŞİMDİ TÜRKİYE’DE
XCMG XC998 MERMER YÜKLEYİCİ ŞİMDİ TÜRKİYE’DE

XCMG’DEN DÜNYADA BİR İLK:

XC998 MERMER YÜKLEYİCİ ŞİMDİ TÜRKİYE’DE!

XCMG Turkey ekibi ve XCMG distribütörü HBZ Makina iş birliğinde, dünyada bir ilk olan ve ilk defa Türkiye pazarına sunulan XC998 Mermer Yükleyicinin teslimatı gerçekleştirildi.

Arslanlar Marble firmasının İzmir’deki mermer ocaklarıyla buluşan yükleyicinin, ağırlığı 35 tonu bulan mermer bloklarını taşımada gösterdiği başarıyla katılımcıları etkilediği belirtildi. XCMG XC998, operatör konforunu önde tutarken aynı zamanda performanstan ödün vermeyen donanımıyla dikkat çekti.

Kurdele kesiminin ardından deneyimli operatörlerin yeni yükleyiciyle adeta şov yaptığı teslimat töreni sonrasında, alanında uzman Çinli mühendisler tarafından HBZ Makina ekibine yükleyicinin kullanımı ile ilgili eğitim verildi.

İş verimini ve operatör konforunu arttıran özellikler

XCMG'nin yeni XC998 Mermer Yükleyici modeli, operatör konforunu ve iş verimliliğini arttıran özelliklere sahip bulunuyor. Makine, Faz 5 egzoz emisyon standartlarına uygun Cummins EFI, turbo şarjlı, hava-hava soğutmalı motorla güçlendirilmiş. ZF-4WG310 elektronik kontrollü şanzımanı, başlangıç koruması ve vites değiştirme kilidi gibi fonksiyonlarla dört ileri üç geri vites sunuyor.

Mermer ocaklarında etkili bir şekilde çalışacak şekilde tasarlandığı vurgulanan makinede, üç aşamalı hava filtresi, yoğun toz koşullarına uyum sağlamak için özel olarak geliştirilmiş. Tamamen mühürlü bir yapıya sahip olan ıslak çoklu disk fren, toz girişini önleyerek sistem ömrünü uzatıyor. Elektrostatik kaplama ve korozyon önleme teknolojisi, dayanıklılığı artırıyor. Yakıt tasarrufuyla da iddialı olan XC998, yüksek yağ tankı ve hidrolik tahrikli akıllı soğutma sistemi ile donatılmış.

XC998, operatörlerin konforunu ve verimini arttıran birçok özelliğe de sahip bulunuyor. Akış artırma direksiyon sistemi, iş yorgunluğunu azaltıyor. Geniş çalışma alanı sunan FOPS&ROPS kabini, operatörlere konforlu bir çalışma ortamı sağlıyor. GPS sistemi sayesinde uzaktan veri teşhisi almak ve bakım için veri toplamak mümkün olabiliyor.

XCMG XC998 Mermer Yükleyicinin, önümüzdeki süreçte ocaklarda mermerin çıkarılması, taşınması ve işlenmesi sürecinin vazgeçilmez bir ekipmanı olarak hizmet vereceği belirtiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina