Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - YALE, AKILLI TASARIM VE TEKNOLOJİYE ODAKLANAN YENİ KİMLİĞİNİ TANITTI
YALE, AKILLI TASARIM VE TEKNOLOJİYE ODAKLANAN YENİ KİMLİĞİNİ TANITTI

YALE, AKILLI TASARIM VE TEKNOLOJİYE ODAKLANAN YENİ KİMLİĞİNİ TANITTI

Forklift geliştirme ve teknoloji entegrasyonu konusunda uzmanlaşan Yale Materials Handling, marka adını Yale® Lift Truck Technologies olarak değiştirdi.

Yeni markanın Yale'in müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunma konusundaki gücünü de ortaya koyduğunu belirten Hyster-Yale Group Kıdemli Başkan Yardımcısı ve EMEA Bölgesi Genel Müdürü Stewart Murdoch,

"İntralojistik sektörü özellikle Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da büyüme ve yenilikçilik içinde. Tedarik zincirleri her zamankinden daha hızlı gelişirken, Yale de müşterilerini desteklemek ve karşılaştıkları zorlukların üstesinden gelmek için özel çözümler sunmak üzere gelişiyor. Yale Lift Truck Technologies markası, müşterilerimizin uygulamaya özel ihtiyaçları için doğru çözümleri sunmak üzere onlarla birlikte nasıl geliştiğimizi yansıtıyor" ifadelerini kullandı.

Akıllı tasarım felsefesi ve teknoloji entegrasyonu üzerine kurulan yeniden markalaşmanın bir parçası olarak, Yale Lift Truck Technologies için yeni bir logo ve görsel kimlik oluşturuldu. Yeni logo, Yale'in 'Y' harfini, müşteriler için taşıdığı 'kutuları' ve maliyetleri düşürürken müşterilere yukarı doğru büyüme ve üretkenliği artırma konusunda yardımcı olma arzusunu gösteren 'okları' temsil ettiği ifade ediliyor.

Teknoloji odaklı forklift çözümleri konusunda köklü bir geçmişe sahip olan Yale’in ürünleri arasında forkliftler ve depo içi ekipmanları, robotik forkliftler, elektrifikasyon için çeşitli güç seçenekleri, yeni nesil operatör destek teknolojisi ve müşteriye özel çözümler yer alıyor. Bunların tümü Yale’in global distribütör ağı aracılığıyla müşterilere ulaştırılıyor.

Yale’nin Türkiye’de resmi tek distribütörü olan QuicLift Makina San. ve Tic. A.Ş., yaygın ve güçlü satış ve satış sonrası hizmetler ağı ile ülke genelindeki müşterilerine uluslararası hizmet sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina