Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Yanmar'dan INTERMAT 2018'e yeni model bombardımanı
Yanmar'dan INTERMAT 2018'e yeni model bombardımanı

Dünyanın önde gelen kompakt makine üreticilerinden Yanmar, fuarda hemen her ürün grubunda birçok yeni model sunacak.

2,5 ila 3,6 ton arası sıfır kuyruk mini ekskavatör serisi 4 yeni modelle (ViO26-6, ViO27-6, ViO33-6 ve Vio38-6) tamamen yenileniyor. Operatörü odak merkezine alan ‘Universal Design’ konsepti ile daha geniş bacak mesafesi sağlanan yeni kabinlerde kontrol levyeleri ve joystickler ergonomik anlamda daha kolay erişilecek ve hassas kullanım sağlayacak şekilde konumlandırılmış. 27, 33 ve 38 modellerindeki ViPPS hidrolik sistemde; 2’si değişken deplasmanlı ve 2’si dişli tip olmak üzere toplam 4 pompa kullanılıyor. Bu sistem farklı pompaların akışını bütünleştirerek hız, güç ve dengenin ideal bir kombinasyonunu sağlıyor.

7,4 ila 11 ton aralığındaki 3 yeni lastikli ekskavatör modelinde (B75W, B95W ve B110W) bulunan akıllı kontrol sistemi, operatöre ve çalışma şartlarına bağlı olarak fonksiyonların hassas şekilde ayarlanmasını sağlayarak verimi ve üretkenliği artırıyor.

V80, V70S, V100 ve V120 model lastikli yükleyiciler; yeni motor teknolojisi v e gelişmiş operasyon konsepti ile şantiyelerin üretken, verimli ve güvenilir yeni iş ortakları olarak gösteriliyor. 40 derecelik belden kırma açısı ile yüksek manevra kabiliyeti; 10 derecelik arka aks salınımı yere sürekli 4 tekerle basarak daha iyi denge ve kendinden kilitlemeli diferansiyeller ise yüksek çekiş gücü sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina