Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Yanmar, yükleyici üreticisi ASV’yi satın aldı
Yanmar, yükleyici üreticisi ASV’yi satın aldı

Yanmar, yükleyici üreticisi ASV’yi satın aldı

Dünyanın en büyük motor üreticileri arasında yer alan Japonya merkezli Yanmar, kompakt ekipman, paletli yükleyici ve mini yükleyici üreticisi Kuzey Amerika merkezli ASV Holdings’i satın aldığını duyurdu.

2019’un üçüncü çeyreğinde yasal prosedürlerin tamamlanması beklenen satın alma işlemi için Yanmar, ASV’ye hisse senetlerinin tamamı için toplamda 70,7 milyon dolar ödeyecek. ABD’nin Minnesota eyaletindeki Grand Rapids şehrinde 238 bin metrekarelik tesisinde faaliyet gösteren ASV, üretim ve tasarımını yaptığı yükleyicilerin dışında OEM ekipmanları ve yedek parçaları da satıyor. ASV’nin Kuzey Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda’da da geniş bir bayi ağı bulunuyor.

ASV’nin satın alınmasının, Kuzey Amerika pazarındaki yükleyici segmentinde ve kompakt ekipmanlarda, kendileri için hayati bir ürün yelpazesi sağlayacağının altını çizen Yanmar Holdings İcra Kurulu Başkanı Giuliano Parodi, “Yüksek vasıflı işgücü ve kaliteli CTL / SSL serisiyle global kompakt ekipman sağlayıcısı ASV hem Yanmar'ın kaliteye odaklanması hem de Kuzey Amerika ve küresel pazarlardaki büyüme ve genişleme planlarımız için mükemmel bir seçimdir.” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina