Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Yavuz Sultan Selim Köprüsü için günde 25 bin ton asfalt üretimi
Yavuz Sultan Selim Köprüsü için günde 25 bin ton asfalt üretimi

Tekno Asfalt, Benninghoven marka asfalt plentler ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü Anadolu yakası bağlantı yolları, anayolları ve yan yollarının asfalt ihtiyacına çözüm sunuyor.

Projeye günde 25 bin ton asfalt tedarik eden Benninghoven asfalt plentlerinin, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol projesinin tamamlanmasıyla birlikte toplamda 1,5 milyon ton asfalt üretimi gerçekleştirmiş olacağının altı çiziliyor. Projede 1 adet Benninghoven ECO 3000 ve 2 adet Benninghoven ECO 4000 model asfalt plenti hizmet veriyor.

Benninghoven asfalt plentleri, 400 °C sıcaklığa göre tasarlanıyor. Bu nedenle Türkiye’de sadece Benninghoven asfalt plentlerinde gerçekleştirilebildiği belirtilen, Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü başta olmak üzere birçok köprü üzeri asfalt uygulamasında kullanılan Mastik Asfalt ( Gussasfalt ), Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde de uygulanacak. İnce bir katman olarak serilmesine rağmen sıcaktan etkilenmeyen “Mastik Asfalt” kış aylarında soğuktan dolayı kırılma ve buzlanmaların önüne geçerken, yoğun trafik ve ağır iklim koşulları için en uygun asfalt olarak gösteriliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina