Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Yedek parça uzmanı TVH Parts Holding, IPS’yi satın aldı
Yedek parça uzmanı TVH Parts Holding, IPS’yi satın aldı

Yedek parça uzmanı TVH Parts Holding, IPS’yi satın aldı

Endüstriyel, elleçleme ve tarımsal ekipmanlara yönelik yedek parça tedariki alanında 170’ten fazla ülkede hizmet veren Belçika merkezli TVH; İngiltere’de personel yükseltici platformlar alanında uzmanlaşan IPS (Independent Parts & Service)’yi satın aldı.

Bundan önce de 2014 yılında IPS Fransa ve 2015 yılında IPS Avustralya’yı bünyesine katan TVH, bu satın almayla birlikte İngiltere’deki platform, yedek parça ve servis erişimini önemli ölçüde geliştirmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan TVH Parts CEO’su Dominiek Valcke, “IPS ile birlikte personel yükseltici platform yedek parçalarındaki teknik uzmanlığımız ve ticari bilgimizi güçlendireceğiz. İş birliği içerisinde müşterilerimize çok daha kaliteli teknik destek ve kapsamlı ürün portföyü sunabileceğiz.” dedi.

IPS’in Genel Müdürü Kevin Shadbolt, iki firmanın entegrasyonunu sağlamak adına gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek, “IPS’nin satın alınmasını hem müşterilerimiz hem de ekibimiz için fırsatlar yaratması nedeniyle memnuniyetle karşılıyoruz. TVH ekibiyle olan toplantılarımız çok yapıcıydı. Dolayısıyla birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina