Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - Yeni K4 Serisi HİDROMEK kazıcı yükleyici ilk kez Komatek’te tanıtıldı
Yeni K4 Serisi HİDROMEK kazıcı yükleyici ilk kez Komatek’te tanıtıldı

Yeni K4 Serisi HİDROMEK kazıcı yükleyici ilk kez Komatek’te tanıtıldı

HİDROMEK gerek görsel gerekse fonksiyonel anlamda yepyeni özelliklere sahip olan yeni K4 Serisine ait HMK 102B kazıcı yükleyicisini, 9-13 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen KOMATEK 2022 Fuarı’nda ilk kez tanıttı.

Sahip olduğu teknolojik donanımıyla çalışırken yüksek performans ve çalışma kolaylığı ile seri hareket imkânı sunduğu ifade edilen yeni K4 Serisinin hem kazıcı hem de yükleyici görevlerini mükemmel şekilde yerine getirdiği belirtiliyor.

Yeni ürünler ilgi odağı oldu

Fuarda, açık alanda sergilediği geniş ürün yelpazesiyle ziyaretçilerin yakından takip ettiği HİDROMEK’in tanıttığı yeni K4 Serisi HMK 102B kazıcı yükleyici ise ilgi odağı oldu. Fuarda kazıcı yükleyici ürün grubundan yeni HMK 62 T mini paletli kazıcı yükleyicinin yanı sıra HMK 62 SS mini kazıcı yükleyiciyi, HMK 102B ALPHA, HMK 102S ALPHA, HMK 102S SUPRA ile yeni HMK 102S TC ALPHA hidrostatik kazıcı yükleyici de sergilendi.

Ekskavatör ürün grubundan yeni HMK 65 ZT midi paletli ekskavatör, HMK 145 LC SR, HMK 140 LC, HMK 230 LC, HMK 310 LC, HMK 360 LC, HMK 390 LC HD, HMK 410 LC UHD, HMK 500 LC HD paletli ekskavatörler ile HMK 140 W ve HMK 210 W lastikli ekskavatörler yer aldı. Bunun yanı sıra, HMK 110 CS ve HMK 160 CS toprak silindirleri, HMK 600 MG ve HMK 230 MG motor greyderler, HMK 635 WL ve HMK 640 WL lastikli yükleyiciler ile yüzde 100 elektrikli lastikli ekskavatör HICON 7W da fuarda ziyaretçilerle buluştu.

Yeni K4 Serisi ile kusursuz performans, üst düzey konfor

Hafriyat, alt-üst yapı, tarım, orman, peyzaj işlerinde ve endüstriyel alanlarda çok yönlü çözümler sağlayan yeni K4 Serisine ait HMK 102B kazıcı yükleyici; tesviye küreği, forklift, kırıcı, burgu, tomruk, tilting gibi farklı ataşmanlar ile kullanımı sayesinde birçok işte verimli çalışma imkânı sunuyor.

Kullanım kolaylığı ile öne çıkan K4 Serisinin yüksek konfora sahip, sınıfının en geniş hacimli kabini hem kazıcı hem de yükleyici görevlerine kolaylıkla uyum sağlıyor. Aynı zamanda güvenli çalışma imkânı sunan ROPS ve FOPS özellikli kabinde bulunan elektrik kontrollü park freni, koltuk üzerinden opera kontrol ve seçim butonu, kabin içi LED aydınlatmalar, kabin dışı yan aydınlatmalar, 360 derece LED aydınlatmalar, 4.3” ön ve 7” arka TFT ekran, telefon ve bardak tutucu, yükleyici joystick üzerine entegre tipshift switch ve kazıcı denge ayaklarının parmak joystickler ile hassas kontrol imkânı çalışırken konfor sağlıyor.

HMK 62 T ile dar alanlarda yüksek performans

HMK 62 T mini paletli kazıcı yükleyici; kompakt boyutları, kendi ekseni etrafında tek noktada 360 derece dönebilme yeteneği, konforlu kullanımı ve farklı ataşmanlarla kolaylıkla çalışabilme özelliği sayesinde dar iş sahalarında, arazide ve tarım alanlarında benzersiz yükleyici ve kazıcı performansı sunuyor.

Makinenin yüksek manevra ve tırmanma kabiliyeti, üst düzey yükleme, kazı verimliliği ve rahat kullanımı ile farklı çalışmalarda her zaman ihtiyaçtan daha fazlasını sağladığı vurgulanıyor. HMK 62 T düz ve eğimli alanlarda konforlu ve kolay kullanımı ve mükemmel çekiş gücü ile işteki üretkenliği artırıyor.

Yol çalışmaları, karla mücadele, kazı işlemleri, tesviye, malzeme taşıma gibi geniş bir kullanım alanı olan HMK 62 T paletli yapısı sayesinde yüksek zemin tutuşuna ve güçlü alt şasisi ile yüksek dayanıklılığa sahip HMK 62 T, FOPS ve ROPS sertifikasına sahip kabini, operatör koltuğuna entegre edilmiş ergonomik joystickler ve donanımları ile çalışma esnasında üstün konfor sunuyor.

HMK 65 ZT ile mükemmel manevra kabiliyeti

H4 Serisine ait HİDROMEK’in yeni ürünü HMK 65 ZT midi paletli ekskavatör; güçlü motoru, dengeli yapısı, seriliği ve sıfır kuyruk özelliği sayesinde sunduğu eşsiz manevra kabiliyeti ile birçok alanda üstün performans sağlıyor.

Kompakt yapısı ve birçok ihtiyaca uygun ataşman kullanımı sayesinde HMK 65 ZT özellikle dar alanlarda; inşaat, malzeme döşeme, orman, tarım, peyzaj işlerinde ve şehir içinde üstün kullanım kolaylığı sunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina