Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Yeni Kato vinçlere Rolls-Royce’den MTU motor
Yeni Kato vinçlere Rolls-Royce’den MTU motor

Japonya firması Kato’nun yeni SL-500Rf PREMIUM model, 50 ton kapasiteli bozuk zemin vinçlerinde 6 silindirli, 254 kW güç sağlayan 1000 Serisi dizel MTU motorlar kullanılacak.

Yeni model vinç, 2016’nın ikinci yarısında Japonya pazarına sunulacak. Rolls-Royce Güç Sistemleri İnşaat ve Tarım Bölümü Yöneticisi Bernd Krüper, Kato ile birlikte Japon vinç pazarına ilk kez adım attıklarını belirterek, “Japonya endüstriyel araçlar için bir yüksek teknoloji pazarıdır. Bizim de bundan önce lastikli yükleyici gibi ürünlerde uygulamalarımız vardı. Önümüzdeki yıllarda bu segmentteki büyümemizin sürmesini öngörüyoruz” dedi.

MTU markası, Rolls-Royce Güç Sistemleri firması bünyesinde bulunuyor. MTU hâlihazırda, küresel anlamda ağır hizmet tipi mobil vinçlerin önde tedarikçileri arasında yer alıyor. Seçici Katalitik İndirgeme (SCR) sistemi ile donatılan MTU motoru, Japonya’da geçerli olan ‘Heisei 26’ egzoz emisyon standartlarını karşılıyor. 2,75 metrelik genişliğiyle Japonya yollarında kullanılabiliyor. 40 metrelik bir boma sahip olan bu araç 37 metre çapındaki alanda 50 tona kadar yükleri kaldırabiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina