Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - Yeni Kleemann EVO2 nesil mobil kırıcılardan bir arada uyumlu performans
Yeni Kleemann EVO2 nesil mobil kırıcılardan bir arada uyumlu performans

Yeni Kleemann EVO2 nesil mobil kırıcılardan bir arada uyumlu performans

Yeni EVO2 neslinin makineleri MOBICAT MC 110(i) EVO2 çeneli kırıcı ve MOBICONE MCO 90(i) EVO2 konik kırıcı, doğal taş uygulamalarında birbirine bağlı kullanım için en uygun şekilde uyarlandı.

Performans, verimlilik ve esneklik için geliştirildiği belirtilen mobil kırıcılar, özellikle ortak performans seviyesinin ve kolay bağlantıların işe yaradığı birinci ve ikinci kırma kademelerinde sıklıkla birlikte kullanılıyor ve ekonomik anlamda karşılığını veriyor.

Beton veya asfalt tane üretimi için uyumlu performans

Malzemenin transfer noktaları açısından mükemmel bir şekilde eşleştirilmiş olan yeni EVO2 neslinin iki kırma tesisi, performans açısından da beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Çeneli kırıcı, ikinci kırma kademesinde konik kırıcıyı en iyi şekilde kullanmak için tam olarak doğru güce sahip bulunuyor. Konik kırıcının doğru seviyesi, özellikle minimum aşınma ile en iyi tane kalitesini üretmek için büyük önem taşıyor.

MC 110 EVO2, kırma boşluğunu 180 mm'ye kadar bir aralıkta tamamen hidrolik olarak ayarlayabiliyor. MCO 90 EVO2 ise yeni kırma ekipmanları ile birlikte 6-45 mm boşluk aralığını kapatabiliyor. Besleme malzemesine bağlı olarak, beton veya asfalt taneleri, bir sonraki elek tesisi ile tek bir işlemde üretilebiliyor.

Optimum kırma işlemi ve akıllı hat bağlantısı için CFS

Her iki tesisin kırma işlemi, yenilikçi CFS (Sürekli Besleme Sistemi) besleme kontrolü ile otomatik olarak optimize ediliyor. Böylece malzeme her zaman maksimum verimlilikle makinelerden taşınıyor. Kırma odalarının dolum seviyesi izleniyor. Dolum seviyesi tanımlanmış bir ayarlanabilir yüksekliğe ulaşması halinde makinenin malzeme beslemesi ayarlanıyor.

Bu sistem, bağlantılı bir tesisin akıllı hat bağlantısı için ideal bir temel oluşturuyor. Yukarı yöndeki makinenin kırıcı tahliye konveyöründe ve/veya ince tane konveyöründe isteğe bağlı olarak temin edilebilen sensörler, ilgili aşağı yöndeki makinenin besleme ünitesinin dolum seviyesini izliyor.

Güvenlik tekniği açısından tüm kırma ve elek tesisleri birbirine bir kablo ile bağlanmış. Acil bir durumda birleştirilmiş tesis üzerindeki bir acil durdurma tuşuna basılmasıyla birlikte tüm makineler güvenli bir şekilde durdurulabiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina