Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - YENİ BOMAG MODELLERİ SİVAS’TA DENEYİMLİ OPERATÖRLERLE BULUŞTU
YENİ BOMAG MODELLERİ SİVAS’TA DENEYİMLİ OPERATÖRLERLE BULUŞTU

YENİ BOMAG MODELLERİ SİVAS’TA DENEYİMLİ OPERATÖRLERLE BULUŞTU

Türkiye temsilciliği Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. tarafından yürütülen yol ve asfalt makineleri üreticisi Bomag, Sivas’ta düzenlediği etkinlikte, BF 800 C-3 S600 Finişer, BW 213 D-5 ve BW 161 AD-5 gibi en yeni modellerini sergiledi.

Dünya genelinde milyonlarca kilometre yolda imzası bulunan, Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olan Bomag, 2024’ün ilk özel müşteri etkinliğinde deneyimli yol emektarları, yöneticiler ve karar vericilerle bir araya geldi.

Sivas Greenpark Hotel’de, yaklaşık 70 asfalt işçisi, operatör, şirket sahibi ve yöneticinin katılımıyla gerçekleşen “Bomag Ürün ve Hizmet Tanıtım Etkinliği”nde, Bomag’ın yol ve asfalt makineleri tanıtıldı.

Bomag’ın en güncel teknolojilerini barındıran modellerine ek olarak, Marubeni Dağıtım ve Servis’in katma değerli satış sonrası hizmetleri, yaygın servis ağı, yüksek yedek parça bulunabilirliği ve inovatif çözümleri hakkında da bilgiler katılımcılara aktarıldı.

Deneyimli kadroyla satış sonrasında inovatif hizmetler

İş makineleri sektöründe inovatif satış sonrası hizmetleriyle dikkat çeken Marubeni Dağıtım ve Servis, Bomag markası için de deneyimli kadrosuyla hizmet veriyor. Şirket, Türkiye çapında 11 farklı yetkili servis noktasıyla Bomag kullanıcılarına yaygın servis ağı, yüksek yedek parça bulunabilirliği, hızlı ve güvenilir çözümler sunuyor. Etkinlikte, şirketin satış sonrası hizmetlerine dair detaylar ve sunumlara ek olarak bir de soru-cevap bölümü düzenlendi. Tüm katılımcıların merak ettikleri, Marubeni Dağıtım ve Servis yetkilileri tarafından yanıtlandı.

En yeni Bomag ürünleri sergilendi!

Etkinlikte kullanıcıların beğenisine sunulan BF 800 C-3 S600 model finişerle birlikte BW 213 D-5 ve BW 161 AD-5 silindir modelleri, güçlü donanımlarıyla dikkat çekti. Marubeni Dağıtım ve Servis ile Bomag yetkilileri, yol ve asfalt konusundaki deneyimli operatörler ve iş ortaklarıyla makineleri, en ince detaylarına kadar incelediler.

Ağır projelerin ideal finişeri: BF 800 C-3 S600

Otoyollar ve havaalanları gibi yüksek asfaltlama performansının gerekli olduğu yerlere yönelik geliştirilen, ağır projelerin en ideal finişeri olarak tanıtılan BF 800 C-3 S600 finişer; maksimum konforlu sürücü platformu, sezgisel ekran ve pratik yardım fonksiyonlarına sahip A-PAVE işletim konsepti, %95’e kadar ön sıkıştırma, optimum güvenlik ve maliyet verimliliği, kusursuz asfalt düzgünlüğü için çok uzun tesviye plakaları, helezonların ve taşıma bantlarının ultrasonik sensörlerle oransal kontrolü, hidrolik olarak indirilebilen tavan ve taşıma için hızlı sabitleme sayesinde, kolay ve güvenli taşıma gibi birçok özelliğiyle, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı. Etkinlikte sergilenen BF 800 C-3 S600 Finişer, özel sipariş kırmızı rengiyle de dikkat çekti.

Her türlü zemin dolgusu ve yol inşaatları için ideal yol arkadaşı: BW 213 D-5

Bomag BW 213 D-5 tek tamburlu silindirler, çeşitli inşaat işleri için üretkenliği ve güvenliği bir arada sunuyor. BW 213 D-5, üstün donanımları sayesinde, şehir içi veya şehir dışı yol inşaatları ve her türlü zemin dolgu işleri için ideal bir yol arkadaşı olarak gösteriliyor. BW 161 AD-5 ile yüksek üretkenlik ve çalışma konforu 5 ton ve üzeri çalışma ağırlığıyla Bomag tandem silindirlerinin, birçok uygulama için ilk tercih edildiği belirtiliyor. İster kabinli ister ROPS olsun, yüksek üretkenlik ve çalışma konforu, standart olarak kullanıcılara sunuluyor. BW 161 AD-5 tandem silindiri, 10 tonluk ağırlığı, düşük egzoz emisyonu ve 95,0 kW gücüyle yüksek üretkenlik vadediyor.

Bomag, Marubeni Dağıtım ve Servis güvencesinde Türkiye’de!

Yol ekipmanlarını Avrupa, Çin, Hindistan ve ABD’deki kendi üretim tesislerinde üreten Bomag, 60 yılı aşan tecrübeyle toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişer, frezeler, çöp kompaktörü, stabilize ediciler ve mini ekipmanlar ile geniş bir ürün gamı sunuyor. Ayrıca Bomag, Marubeni Dağıtım ve Servis güvencesiyle kullanıcılarına, deneyimli bayi ve servis ekibiyle birlikte her zaman özel çözümler sunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina