Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - YENİ NESİL JCB’LER TÜRKİYE TURUNA ÇIKTI
YENİ NESİL JCB’LER TÜRKİYE TURUNA ÇIKTI

YENİ NESİL JCB’LER TÜRKİYE TURUNA ÇIKTI

60 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösterdiği Türkiye iş makineleri sektöründe, 1974 yılından bu yana JCB’nin distribütörlüğünü sürdüren SİF İş Makinaları, Türkiye’de yürürlüğe giren Stage V egzoz emisyon standartlarını da karşılayan yeni nesil JCB iş makineleriyle sahaya indi.

2 Mayıs’ta Adana’da başlayan SİF JCB Road Show 2023, 5 Mayıs'ta Ankara ve 8 Mayıs'taki İzmir duraklarının ardından 11 Mayıs’ta, efsanevi "Dancing Diggers" makine şovunun da gerçekleştirildiği İstanbul’da son buldu. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren JCB tutkunları, etkinlik boyunca makineleri kullanarak, yeni özellikleri test etme fırsatı buldular.

Fuarlar yerine, bu tarz özel etkinliklerle müşterileriyle bir araya gelmeyi tercih ettiklerini belirten SİF İş Makinaları Ürün Müdürü Yaşar Emin Solmaz, bu yıl zaman darlığı sebebiyle etkinliği 4 il ile sınırlı tutmak zorunda kaldıklarını belirtti.

“Makinelerimiz baştan aşağı yenilendi”

Müşterilerin makineleri birebir inceleme fırsatı buldukları etkinliğe olan ilgiden duydukları memnuniyeti belirten Yaşar Emin Solmaz, sergiledikleri ürünler hakkında şunları söyledi:

Bu yıl itibariyle ürün yelpazemizde yer alıp da yenilenmeyen makinemiz kalmadı. Ve bu değişim sadece motordan da ibaret değil. Makinelerimiz baştan aşağı yenilendi. Yeni özellikler eklendi. Birçok özellik standart hale geldi. Bu kapsamlı değişimi müşterilerimize göstermek için bu etkinliği düzenledik.

Stoğumuz elverdiği ölçüde yeni modellerimizi sergiledik. 1CX hariç tüm yeni kazıcı yükleyici modellerimiz, 18 metre erişimli TH 540V180 Hviz model inşaat serisi telehandlerımız, TH 532X70 model tarım serisi telehandlerımız ve 30-19E yeni nesil akülü elektrikli teletruk modelimiz sergilediğimiz ürünler arasındaydı.

Dancing Diggers gösterisi büyüledi

JCB’nin dünya çapında ilgi göre Dancing Diggers makine gösterisi, 4 il genelinde bini aşkın kişinin katıldığı etkinliğin her adımında sergilendi. En kapsamlı gösteri ise 8 makineyle gerçekleştirilen İstanbul’daki final oldu.

Yaşar Emin Solmaz, etkinlikle ve makinelerle ilgili olarak müşterilerden aldıkları geri bildirimlerin son derece olumlu olduğunu belirterek,

Joystick kumandalı makinelerdeki Powerslide özelliği çok ilgi gördü. Operatör, kabin içerisindeki kumanda üzerinden hidrolik olarak kingpost’u sağa veya sola doğru kolayca kaydırabiliyor. Otomatik denge ayağı hizalama özelliği ve koltuk yönünün makinenin hangi yöne baktığını biliyor olması da diğer ilgi çeken yeni özellikler arasındaydı.

Biz geçen sene sonuna kadar kazıcı yükleyicilerimizi 4 kızlı powershift şanzımanla getiriyorduk. Şimdi artık tüm modellerimiz 6 hızlı Autoshift şanzımanla geliyor” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina