Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - YOL MAKİNELERİ UZMANI BOMAG, MARUBENI GÜVENCESİYLE TÜRKİYE’DE
YOL MAKİNELERİ UZMANI BOMAG, MARUBENI GÜVENCESİYLE TÜRKİYE’DE

YOL MAKİNELERİ UZMANI BOMAG, MARUBENI GÜVENCESİYLE TÜRKİYE’DE

60 yılı aşkın tecrübesiyle küresel yol makineleri sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Bomag, farklı sektörlerde faaliyet gösteren dünyaca ünlü markaların Türkiye temsilcisi Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. tarafından, 1 Ocak 2024 itibarıyla ülkemizde temsil edilmeye başlanacak.

Günümüzde Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olarak yol ekipmanlarını Avrupa, Çin, Hindistan ve ABD’deki kendi üretim tesislerinde üreten Bomag, toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişer, frezeler, çöp kompaktörü, toprak stabilizeri ve hafif sıkıştırma ekipmanları ile geniş bir ürün gamı sunuyor.

“Katma değerli hizmetlerimizle Bomag’ı Türkiye’de büyüteceğiz!”

Oluşturdukları iş modeliyle, ortak değerler ve vizyon ile temsil ettikleri, birbirinden güçlü markalarla uçtan uca çözüm sunmak için çalışmalarını sürdürmeye devam ettiklerini belirten Marubeni Dağıtım ve Servis Genel Müdürü Eşref Zeka;

Lojistikten, inşaata, maden sektöründen, tarıma ve sanayiye kadar, birçok sektörün ihtiyacına cevap veren müşteri odaklı iş modelimizle, güçlü markalarımızın da katkısıyla, sürdürülebilir bir gelecek için, yüksek teknolojik ürünler ve kaliteli hizmetler sunarak, faaliyet gösterdiğimiz sektörlere katkı sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru anlamak, doğru ekipmanı sağlamak ve doğru çözümü sunmak ana misyonumuzun çerçevesinde, dünyanın lider yol ekipmanları markası Bomag’ı da bünyemize katıyoruz. Farklı sektörlerdeki müşterilerimize sunduğumuz ürünlerimize, katma değerli hizmetlerle çözüm ortağı olma vizyonumuzu, Bomag markası için de sunarak, mevcut pazar liderliğini çok daha üst düzeye çıkarmayı amaçlıyoruz. Türkiye’de pazar lideri konumundaki Bomag’ın, her geçen gün daha da güçlenen Marubeni Dağıtım ve Servis ailesine katılmasıyla, bu öncülüğünü daha da geliştirmeye odaklanıyoruz” dedi.

Bomag hakkında:

Merkezi Almanya’nın Boppard şehrinde bulunan Bomag, serme, sıkıştırma ve kazıma makineleri üretiminin yanı sıra yol yapımı ve çöp sahaları için yeni teknoloijler geliştiriyor. 1957 yılında “Bopparder Maschinenbau-Gesellschaft mbH” olarak kurulan firma, günümüzde Almanya’da 6 şubeye sahip ve 12 bağımsız iştirak ile küresel olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Bomag, dünya çapında 2.500’den fazla çalışanı ve 120 ülkedeki 500’den fazla bayisiyle müşterilerine yerinde, yetkin ve duyarlı hizmet sunuyor. Makinalarını Avrupa, Çin, Hindistan ve ABD’deki kendi üretim tesislerinde üreten Bomag, Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Toprak ve asfalt silindirleri, frezeler, serim makinaları ve hafif sıkıştırma ekipmanlarına ek olarak Bomag, stabilizerler, geri dönüştürücüler ve çöp sıkıştırma makinelerini kapsayan geniş bir ürün portföyü sunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina