Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - ZF Friedrichshafen AG, 100. yaşını kutluyor
ZF Friedrichshafen AG, 100. yaşını kutluyor

Araç şasi teknolojisinin lider şirketleri arasında yer alan ZF, dünya çapındaki 120’den fazla merkezinde 72 bin çalışanı ile 100. yılını kutlayacak.

1915 yılının Eylül ayında Zahnradfabrik GmbH adıyla faaliyete başlayan şirket, 100. yaşını kutlayacağı 2015 yılı içinde ayrıca tarihinin en büyük satın alımını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. ZF’nin, Amerikan şirketi TRW’yi gruba katmasının ardından dünya tedarikçileri listesinde ilk 3 arasına gireceği ve küresel ihtiyaçlara yeni ürün yelpazesi ile daha iyi hizmet sunacağı belirtiliyor.

Günümüzde aktarma ve şasi teknolojileri için şanzıman, komple aks sistem ve modülleri de üreten şirket; binek ve ticari araçlar, iş ile tarım makineleri, raylı sistemler ve marin uygulamaları, rüzgar enerjisi ve elektronik bileşenler alanında faaliyet gösteriyor.

100. yıl kutlamaları hakkında açıklama yapan ZF CEO’su Dr. Stefan Sommer, “ZF tarihi, fırsatları girişimci ruhu ile değerlendirmenin en güzel örneklerinden biridir’’ ifadelerinde bulundu. 72 bin çalışan ve aileleri için dünya çapındaki tüm ZF merkezlerinde Family Days aktivitelerinin organize edileceği ve şirketin tarihçesini anlatan bir gezici serginin de büyük merkezlerdeki kutlamalarda görücüye çıkacağı bilgisi verildi.

Çalışanlar için özel olarak organize edilecek ve 4 Temmuz 2015 tarihinde Friedrichshafen Zeppelin hangarında yapılacak festivalde ise hip-hop müziğinin önemli gruplarından Die Fantastischen Vier ile Rea Garvey’in sahne alacağı bildirildi. Büyük kutlamaların ise Eylül ayında yapılacağı kaydedildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina